Adina Florea,la intrarea în PG pentru Secția de anchetare a magistraților:Ne apucăm de treabă - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019

Adina Florea,la intrarea în PG pentru Secția de anchetare a magistraților:Ne apucăm de treabă

de Anda Zahiu Marţi, 23 octombrie 2018, 8:24
- a A+
Imagine
Procurorii care fac parte din Secția pentru anchetarea magistraților spun că își încep activitatea cu gânduri bune și că sunt convinși că vor face față provocărilor. Adina Florea, propusă pentru șefia DNA, ocupă un post de execuție în această structură, spune că e gata să înceapă activitatea. "Cu gânduri foarte bune. Ne apucăm de treabă", a declarat procurorul Adina Florea, la intrarea în sediul Parchetului General, potrivit Mediafax.Adina Florea a declarat la intrarea în Parchetul Genereal că este gata să își înceapă activitatea: ,,Cu gânduri foarte bune. Ne apucăm de treabă", spune aceasta.

De asemenea, la fel de încrezător este și procurorul Sorin Iașinovschi: "Sunt foarte pregătit. Orice activitate începe cu totul bine pus la punct. Știu că voi face față".

Secția de anchetare a infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului General devine operațională începând de marți. La această secție va lucra Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, în calitate de procuror pe funcție de execuție.

Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, a fost acceptată, de către comisia formată din membri CSM, pentru funcția de procuror pe funcție de execuție.

Adina Florea, propusă de ministrul Justiției la conducerea DNA, a declarat că înscrierea pentru un post de procuror de execuție în Secția de anchetă a magistraților nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Klaus Iohannis la DNA, va merge acolo.

Procurorul-șef al Secției este Florena Strechi, de la Parchetul General. De asemenea, pe funcții de execuție vor lucra și procurorii Codruța Chindea (de la Brașov), Sorin Iasinovschi (de la Suceava) și Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6).

Guvernul a adoptat, pe 10 octombrie, ordonanţa de urgenţă pentru operaţionalizarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, a anunţat ministrul Justiţiei. Tudorel Toader a precizat că dosarele de la DNA în care sunt investigaţi magistraţi se vor muta la Ministerul Public.
1070 de afisari


Rebuturi, rateuri ale sistemului (de educatie)....
deval [utilizator], Marţi, 23 octombrie 2018, 11:13
+5/7
Rebutul asta produs de invatamantul juridic roman, nu are in ADN libertatea !(Educatia superioara este o samanata care se pune in pamant reavan, dar daca acesta e infestat, credte o balarie...) Cucoana nu are si nu va avea niciodata acest sentiment, nu poate functiona in acesti parametrii ! Nu are cu ce ! Ea functioneaza numai in varianta ''la stapan''. Ca si Sinistrul Justitiei este infestata de Ciuma Rosie si tot ce tine de democratie ii provoaca alergie, respingere daca nu si mai rau.........
Cum ai tras tu
paonipao [utilizator], Marţi, 23 octombrie 2018, 9:48
+2/6
concluzia ca Danilet ar face parte din tagma necinstitilor?
inca 2 comentarii comenteaza