Rusia critică legalizarea cannabisului în Canada: Va provoca creșterea traficului către alte state - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019

Rusia critică legalizarea cannabisului în Canada: Va provoca creșterea traficului către alte state

de N.O. Luni, 22 octombrie 2018, 20:45
- a A+
Imagine
Rusia a denunțat luni legalizarea cannabisului în Canada, care a intrat în vigoare de miercuri, o decizie "inacceptabilă, ipocrită" și contrară legilor internaționale care, potrivit Moscovei, "cu certitudine va provoca creșterea traficului către alte state", relatează AFP."Suntem convinși că acest act legislativ este contrar jurisdicției internaționale în problema controlului stupefiantelor", a spus un diplomat rus într-un comunicat difuzat de către ambasada sa din Ottawa.

Potrivit Rusiei, guvernul lui Justin Trudeau încalcă Convenția Unică privind stupefiantele din 1961, Convenția de la Viena cu privire la dreptul tratatelor din 1969, Convenția cu privire la substanțele psihotrope din 1971 și Convenția împotriva traficului ilicit de stupefiante din 1988.

"Guvernul canadian creează cea mai mare piață de droguri din lume, în ciuda afirmațiilor și măsurilor de prevenire a exportului cannabisului dincolo de frontierele naționale, va provoca cu certitudine creșterea considerabilă a traficului către alte state", s-a plâns ,inisterul rus de Externe.

Guvernul rus a atras atenția că "Rusia și alte state vor trebui cel mai probabil să adopte măsuri suplimentare pentru a preveni contrabanda cannabisului provenit din Canada".

Canada a devenit pe 17 octombrie a doa țară din lume care legalizează posesia și consumul cannabisului în scop recreativ.
1376 de afisari


say that again?
Dalinar [utilizator], Luni, 22 octombrie 2018, 20:49
+3/3
o fi de la pufaiala, care e legala in mujicia?
ete fleosc
DT34 [utilizator], Luni, 22 octombrie 2018, 20:50
+2/2
Se baga si Ivan in seama ca alta treaba nu are. Ce ii doare pe ei de Canada, sau alte state...hm, Canada ii are vecini doar pe Statele Unite, deci ce trafic? Catre ce alte state? Si vecinii lor au parca vreo 3 state care au legalizat deja.
Ivan chiar nu are ce sa zica.
inca 5 comentarii comenteaza