Mariana Luceanu, asistenta care a făcut greva foamei pentru a protesta față de condițiile de la Spitalul Universitar, a fost concediată - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Mariana Luceanu, asistenta care a făcut greva foamei pentru a protesta față de condițiile de la Spitalul Universitar, a fost concediată

de Alina Neagu Joi, 11 octombrie 2018, 19:05
- a A+
Imagine
​Asistenta Mariana Luceanu, care a făcut greva foamei alături de colegul său, Daniel Simion, în semn de protest față de condițiile improprii din Spitalul Universitar, a fost concediată joi.Mariana Luceanu a confirmat pentru HotNews.ro că joi i-a fost desfăcut contractul de muncă și spune că va ataca decizia în instanță.

Motivul oficial care i s-a comunicat Marianei Luceanu pentru desfacerea contractului de muncă este absența timp de 4 zile de la lucru în luna august, când asistenta a fost în greva foamei, a precizat ea pentru HotNews.ro.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvia Nica, a confirmat, pentru HotNews.ro, că decizia privind desfacerea contractului de muncă a asistentei Mariana Luceanu a fost luată în Comisia de disciplină a spitalului, pe motiv că asistenta a lipsit de la lucru în timpul programului.

Purtătorul de cuvânt nu a putut preciza ce perioadă a lipsit Mariana Luceanu, dar a subliniat că decizia desfacerii contractului de muncă a fost luată respectându-se prevederile legale.

CITEȘTE ȘI : Cei doi asistenți medicali de la Spitalul Universitar renunță la greva foamei după 17 zile de protest: "Am vrut să atragem atenția, poate se va face curățenie în spitalul ăsta"
7903 afisari


Păi dacă a îndrăznit
Captain Obvious [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 19:35
+34/36
Să iasă din sistemul șpăgii
nici o fapta
Ilidia [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 20:38
+30/30
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
inca 14 comentarii comenteaza