Mama tânărului acuzat că a ucis-o pe Marinova: Și-a recunsocut vina. Vrea să rămână în detenție în Germania - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Mama tânărului acuzat că a ucis-o pe Marinova: Și-a recunsocut vina. Vrea să rămână în detenție în Germania

de G.S. Joi, 11 octombrie 2018, 17:02
- a A+
Imagine
Tânărul arestat în ancheta privind uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova şi-a recunoscut vina şi vrea să rămână în detenţie în Germania, afirmă mama acestuia, citată de postul bulgar de televiziune NOVA, potrivit Mediafax."Mi-a spus că era beat, că nu îşi aminteşte nimic, a început să plângă", a declarat mama suspectului.

Aceasta a precizat că fiul ei vrea să rămână în detenţie în Germania, întrucât se teme pentru viaţa lui dacă va fi adus într-o închisoare din Bulgaria.

Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din oraşul bulgar Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Bărbatul a fost arestat în Germania.

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunţat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.
5704 afisari


Ba, esti nebun?
Gojifruit [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 17:52
+24/30
A omorat cu bestialitate o femeie si acum vrea cazare in Germania?? Se teme pentru viata lui?? Ce buna era o injectie letala...
.... mai bine .....
cbogdan [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 18:12
+18/22
Mai bine in Suedia ca am auzit ca acolo detentia este ca un all-inclusive pe Costa del Sol.
inca 15 comentarii comenteaza