Veste bună pentru cei doi români condamnați la moarte în Malaezia: Guvernul oprește execuțiile și anunță că va aboli pedeapsa capitală - Hotnews Mobile
1 € 4,7550 1 USD 4,3082vineri 18 oct 2019

Veste bună pentru cei doi români condamnați la moarte în Malaezia: Guvernul oprește execuțiile și anunță că va aboli pedeapsa capitală

de G.S. Joi, 11 octombrie 2018, 15:36
- a A+
Imagine
Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infracţiunile şi va opri toate execuţiile care erau programate, informează site-ul agenţiei Associated Press.Peste 1.200 de persoane, inclusiv doi cetăţeni români, sunt condamnate la moarte în Malaezia. Condamnările la moarte se pronunţau pentru infracţiuni precum crime, trafic de droguri, trădare, răpiri şi terorism.

Ministrul Justiţiei, Liew Vui Keong, a anunţat că Guvernul a decis abolirea pedepsei cu moartea, iar proiectul de modificare a legislaţiei va fi depus în Parlament săptămâna viitoare.

Ministrul malaysian al Comunicaţiilor, Gobind Singh Deo, a confirmat decizia. "Este vorba de respectarea unei promisiuni electorale, o măsură care se înscrie în renunţarea la pedeapsa capitală în întreaga lume", a spus Liew Vui Keong.

Cei doi cetăţeni români condamnaţi la moarte în Malaezia au fost acuzați de trafic de droguri.1787 de afisari


Daca se executa sentinta Romania nu pierdea nimic.
cartofil [utilizator], Joi, 11 octombrie 2018, 19:41
+1/1
Poate chiar ca i se mai imbunatatea ADN-ul in ansamblu cu un pic. Uitati-va in poza cum ranjeste condamnatul la moarte.
comenteaza
Cookie Settings