Doina Pană: Nu e ușor de lucrat cu Liviu Dragnea / 19 din 22 de voturi din zona Transilvaniei sunt pentru șeful PSD - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Doina Pană: Nu e ușor de lucrat cu Liviu Dragnea / 19 din 22 de voturi din zona Transilvaniei sunt pentru șeful PSD

de C.D. Vineri, 21 septembrie 2018, 10:57
- a A+
Imagine
​Vicepreședintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pană, a declarat că, 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei vor merge către Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv(CEx) de vineri."Sunt vicepreședinte ales pe regiunea de Nord-Vest. Oameni aceștia nu m-au ales pentru că sunt frumoasă și deșteptă, ci pentru că reprezint o regiune. Aseară ne-am întâlnit nu numai regiunea de Nord-Vest, ne-am întâlnit cu Transilvania, și cu trei excepții, cu trei voturi vreau să spun din 22 toate sunt pentru a ne continua treaba cu domnul Dragnea la conducerea PSD. Mă refer la legea offshore, la investiții. Exceptând trei voturi din Transilvania, restul sunt pentru a ne continua. Este domnul Mocioalcă de la Caraș Severin, de la Timiș și parcă Alba. Atâta timp cât guvernul merge bine, parlamentul merge bine, de ce să ieși public?", a afirmat Doina Pană, vineri la Parlament, citată de Mediafax.

Întrebată cum va ieși PSD din acest conflict intern, Pană a răspuns: "Eu zic că ce nu te omoară te întărește și cred că partidul va ieși întărit, chiar dacă unii vor avea nemulțumiri. Credeți că eu 14 de ani de când sunt în partid nu am avut nemulțumiri? Nu e ușor de lucrat cu Liviu Dragnea, dar în același timp nu poți să derulezi tot ceea ce s-a întâmplat cu PSD de când el îl conduce. Deci noi am câștigat cu un scor zdrobitor. Vă dați seama ce frustrări are Dragnea când câștigă alegerile cu un program pe care l-a coordonat și nu poate fi prim-ministru. Toate segmentele au fost atinse, mă refer la pensii, la măsurile pentru oamenii de afaceri,etc."

Conducerea lărgită a PSD se reunește, vineri, într-o ședință a Comitetului Executiv Național care se va desfășura în Parlament, de la ora 12.30, pentru a dezbate "Declarația privind Starea Partidului Social Democrat". Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019. Declarația este semnată de un "Comitet de inițiativă" format din Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar general al Capitalei și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și vicepreședinte al Senatului.
2303 afisari


"Tu ce faci, fă, Doina aici?"
IoPaNet [utilizator], Vineri, 21 septembrie 2018, 11:35
+7/7
"Aveai chef de nişte inundaţii?" ... ca sa-l citez pe Ponta!

S-a cam incheiat si cu mitul ardeleanului antipesedist... Pacat!
Scarba...
aricu [utilizator], Vineri, 21 septembrie 2018, 11:26
+5/7
Sunt ardelean din nord-vest si mie sila de voi! Ati ajuns sa fiti condusi de o sleahta de infractori din teleorman si noi plecati capul si va supuneti. Mi-e rusine de voi, nu ma reprezentati in nici un fel.
Cat despre declaratia acestei dudui, "Oameni aceștia nu m-au ales pentru că sunt frumoasă și deșteptă, ci pentru că reprezint o regiune" ... se vede ca nu esti desteapta... pentru ca reprezinti o regiune deoarece oamenii acestia te-au votat, nu te-au votat ca reprezinti o regiune... un nonsens.
Nu mai pot sa scriu ca mi s-a intors stomacul pe dos deja. Tot ce pot sa zic e ca mi-e scarba de voi si de ceea ce ati ajuns sa faceti !
inca 7 comentarii comenteaza