1 € 4,7581 1 USD 0,7251
Mini

Elevul din Vâlcea care a ameninţat o profesoară a fost exmatriculat fără drept de reînscriere la acelaşi liceu; cel care a filmat momentul va fi şi el sancţionat

de I.B. Vineri, 14 septembrie 2018, 23:08
- a A+
Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu" a decis exmatricularea din şcoală a elevului filmat în timp ce ameninţa o profesoară, el nemaiavând dreptul să se reînscrie la acelaşi liceu. Elevul care a filmat momentul va fi şi el sancţionat, în privinţa sa propunându-se scăderea notei la purtare la 4.

Tânărul care a ameninţat o profesoară a fost exmatriculat fără drept de reînscriere la acelaşi liceu, conform articolului 24 din Statutul elevului, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, profesorul Adina Dobrete.

Decizia a fost luată vineri după-amiază, de către Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu", care a decis totodată scăderea notei la purtare la 4 în cazul tânărului.

Elevul care a filmat momentul în care tânărul o ameninţă pe profesoară a primit mustrare scrisă, iar în privinţa acestuia s-a propus nota 4 la purtare, a precizat Adina Dobrete, potrivit news.ro.

564 de afisari
"Tanar de 20 de ani in clasa a 11-a"
Remulus si Rromus [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 23:33
0/0
Un batran voiati sa spuneti. In clasa a 11-a la 20 de ani esti deja veteran. Eu la 20 eram in anul 2 la facultate.
mda
Adrian_. [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 23:38
0/0
ciudat ca nu a trimis Dragnea jandarmii sa il bata pe tanarul care a avut tupeul sa filmeze si sa faca public o agresiune.

sa il cheme la comisia parlamentara si sa explica daca are protocol secret incheiat cu SRI.

daca trec toate modificarile pe justitie, acea proba video nu mai poate fi considerata, iar talharul ar fi fost astazi bine mersi.

MU.E PSD!
inca 2 comentarii comenteaza