VIDEO Un elev din Vâlcea a fost reținut de polițiști, după ce a fost filmat amenințând o profesoară - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

VIDEO Un elev din Vâlcea a fost reținut de polițiști, după ce a fost filmat amenințând o profesoară

de N.O. Vineri, 14 septembrie 2018, 16:34
- a A+
Imagine
Un elev din Râmnicu-Vâlcea, filmat de un coleg în timp ce îi cere socoteală unei profesoare pentru o notă primită, vorbindu-i urât, amenințând-o și lovind cu pumnul în catedră, a fost reținut, vineri, de polițiști, după audieri, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, relatează Mediafax.Reprezentanții Poliției Vâlcea au anunțat, vineri după-amiaza că tânărul, care are 20 de ani, fiind elev la Liceul tehnologic "Căpitan Nicolae Pleșoianu", din Râmnicu-Vâlcea, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

Imaginile cu acesa, amenințându-și profesoara au fost postate pe Facebook.

Incidentul a avut loc la liceu, tânărul fiind elev în clasa a XI-a. Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicații profesoarei pentru o notă primită în timp ce stă sprijinit de catedră și lovește cu pumnul în masă. La final, elevul o amenință pe profesoară

"Arătați-mi și mie unde am greșit, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește din carte și arată-mi unde am greșit... mai citește o dată... vorbesc cum vreau... să te vedem pe stradă când nu mai ești în școală... mă...pe ea", sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze: "Nu e bine ce faci... Ți-am dat câteva indicii...eu zic să te gândești mai bine, o să-ți scad nota la purtare."

Poliția a început o anchetă după ce polițiștii au văzut imaginile cu incidentul.

"Ne-am autosesizat, facem cercetări în această cauză. Deja au fost dispuse măsuri și urmează să fie depusă o plângere", a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea, Corina Băștinariu.

Pentru comportamentul său, elevul ar putea fi și exmatriculat de conducerea Liceului Tehnologic.


2485 de afisari


20 de ani în clasa a XI-a?
of of [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 17:00
+12/12
La 20 de ani în clasa a XI-a, nu poate fi numit „băiat”. Trebuie exmatriculat, măcar ca exemplu. Respectul pentru profesori a scăzut foarte mult.
Mda
mitg [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 17:09
+11/13
>20 ani
>"tânărul fiind elev în clasa a XI-a"
(tanarul la varsta la care altii termina o facultate deja)

Cine l-a lasat sa iasa din scoala de corectie?
inca 4 comentarii comenteaza