Referendumul pentru familia tradițională: Fiecare organizație PSD va suporta cheltuielile de campanie locală, target de prezență ca la alegerile parlamentare (surse) - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Referendumul pentru familia tradițională: Fiecare organizație PSD va suporta cheltuielile de campanie locală, target de prezență ca la alegerile parlamentare (surse)

de R.M. Vineri, 14 septembrie 2018, 15:55
- a A+
Imagine
Majoritatea liderilor PSD convocați în ultimele două zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat că referendumul pentru familia tradițională, pe care Liviu Dragnea vrea să îl convoace în 7 octombrie, nu reprezintă interes în teritoriu și oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.Liderii din teritoriu au fost convocați de conducerea PSD pentru discuții despre organizarea referendumului.

Potrivit surselor citate, s-a decis că fiecare organizație să suporte cheltuielile de campanie locală.

În plus, s-a stabilit targetul pentru fiecare organizație locală, respectiv numărul de oameni care trebuie scoși la vot. Este vorba de același target de oameni pe organizație care au fost scoși la ultimele alegeri parlamentare, au explicat sursele citate.

În cadrul discuțiilor, însă, majoritatea liderilor din teritoriu au spus că referendumul pentru familie nu reprezintă interes în teritoriu și că va fi greu să convingă oamenii de utilitatea lui.

În urma discuțiilor cu liderii din teritoriu, conducerea PSD a decis organizarea pe două zile a referendumului, pentru a crește șansele prezenței la vot și, în acest fel, ale validării referendumului.
2423 de afisari


Decscracti-va baieti
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 16:09
+11/15
Mai pe sest, sa nu bata la ochi. Puteti fura ca si până acum - cam asta e mesajul. Asteptam gletule si pungile cu malai, dar si sfaturile intelepte ale popimii din sate.
target de prezenta!!!
anonim3 [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 16:58
+11/13
Oare care dintre liderii locali va avea curajul sa-i spuna lui „Daddy” ceea ce orice om normal ar simti nevoia sa-i spuna: „Ia mai du-te dracului! Tu esti cea mai clara negatie a familiei traditionale!”
inca 11 comentarii comenteaza