Ponta, despre conflictul din PSD: Nu există așa-zisa scrisoare, nu se va întâmpla nimic / Dragnea îi va cumpăra - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Ponta, despre conflictul din PSD: Nu există așa-zisa scrisoare, nu se va întâmpla nimic / Dragnea îi va cumpăra

de N.O. Vineri, 14 septembrie 2018, 13:12
- a A+
Imagine
Fostul premier Victor Ponta a spus vineri la Adevărul Live că nu există așa-zisa scrisoare, ci este doar o negociere între Dragnea şi baronii locali, pe funcții și bani. Potrivit acestuia, nu se va întâmpla nimic, pentru că Dragnea îi va cumpăra, iar "singurul lucru care îl interesează pe Dragnea e să câştige timp până când se rezolvă cu dosarele penale".Președintele partidului Pro Romania spus că singurul conflict este cel cu Gabriela Firea.

"Se discută aşa: Dragnea plus 10-15 oameni din jurul său: dăm amnistia sau nu, le mai dă bani sau nu, le mai dă funcţii sau nu. Aşa-zisa scrisoare nu există. Există un mod de negociere între Dragnea şi cei din jur. O să le dea ceva. Singurul conflict real e cel cu Gabi Firea", a spus Ponta.

Potrivit lui Ponta, sprijinul pentru Dragnea vine din împărțirea resurselor.

"Nu cred că va apărea nicio scrisoare, nu cred că se va întâmpla nimic. Dragnea nu are suporterii lui, ca Iliescu. Dragnea cumpără. Azi se ceartă cu Bădălău, mâine îi dă ceva. El nu are prieteni. Suportul său vine din împărţirea resurselor. Dragnea împarte resursele statului. Problema e că avem un buget care nu doar că a ajuns la fund, ci se sapă şi mai jos (...)Singurul lucru care îl interesează pe Dragnea e să câştige timp până când se rezolvă cu dosarele penale", a spu Ponta.

3999 de afisari


mda
SoulSearcher [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 13:22
+14/14
mai zice si adevaruri mickey mouse asta...

pe cat nu-l suportam cand era premier si vorbea numai prostii

pe atat ii dau dreptate acum
Romania la cheremul
Frank777 [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 13:56
+12/12
unui infractor?
Asta este o realitate pe care o traim si nu avem mijloace sa o combatem.
Constitutia trebuie modificata.
Presedintele trebuie sa poata demite guvernul cand o ia razna. Populatia este prizoniera unei bande de gangsteri ai bugetului.Isi impart banii ca o prada.
inca 4 comentarii comenteaza