1 € 4,7581 1 USD 0,7251
Mini

VIDEO Hamalii de pe aeroportul Heathrow au adus un omagiu lui Freddie Mercury, și el hamal înainte de a deveni un star al muzicii rock

de N.O. Miercuri, 5 septembrie 2018, 21:18
- a A+
Imagine
British Airways și hamalii de pe aeroportul Heathrow din Londra i-au adus, miercuri, un omagiu coregrafic lui Freddie Mercury, care ar fi împlinit astăzi 72 de ani. Muzicianul a lucrat înainte să ajungă celebru ca hamal pe Heathrow.

"Freddie a lucrat ca hamal pe Heathrow înainte de a se alătura formației Queen în 1970. Pentru a aduce un omagiu legendei, British Airways și hamalii de pe Heathrow au făcut echipă cu coregraful programului TV Strictly Come Dancing pentru a aduce mișcările lui Mercury la Terminalul 5, pentru a celebra ziua de naștere a lui Freddie", arată o postare a formației Queen din 5 septembrie.

Freddie Mercury, pe numele său adevărat Farrokh Bulsara, s-a născut pe insula africană Zanzibar, la acea vreme colonie britanică, acum parte a Tanzaniei.

Freddie s-a mutat, împreună cu famailia sa, pe când avea 17 la periferia orașului Feltham în afara Londrei.

După absolvirea cursurilor Ealing Art College, Mercury a lucrat și la Aeroportul Heathrow.

În aprilie 1970, acesta s-a alăturat chitaristului Brian May și bateristului Roger Taylor, care fuseseră în formația Smile, iar Mercury a ales numele "Queen" pentru noua formație.

Trupa Queen a lansat 15 albume până la decesul lui Freddie Mercury, în 1991, după ce s-a îmbolnăvit SIDA.

Artistul a murit la vârsta de 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a anunţat în mod public că este bolnav de SIDA.

2306 afisari
Frumos gest!
sim18 [utilizator], Joi, 6 septembrie 2018, 16:18
0/0
Da...no comment!
comenteaza