Mijlocașul Abdelhak Nouri (Ajax), care a suferit un atac de cord în vara anului trecut, a dat primele semne de revenire - Hotnews Mobile
1 € 4,6975 1 USD 4,1192duminică 20 ian 2019

Mijlocașul Abdelhak Nouri (Ajax), care a suferit un atac de cord în vara anului trecut, a dat primele semne de revenire

de Diana Ene Marţi, 21 august 2018, 17:49
- a A+
Imagine
Abdelhak Nouri (Ajax Amsterdam), care a fost în comă mai mult de un an de zile după un atac de cord suferit în timpul unui meci amical, se află într-o stare stabilă, a anunţat familia mijlocaşului, citată de postul NOS, potrivit L'Equipe."Starea lui neurologică este mai bună decât în urmă cu câteva luni. Din punct de vedere fizic este foarte greu, el nu-şi mişcă deloc corpul, doar capul. Este mereu cineva cu el, pentru că trebuie spălat şi pus în scaunul rulant", a declarat fratele jucătorului, Abderrahim Nouri.

"Starea lui este stabilă și Abdelhak se prezintă mai bine. El este mai calm. Ne recunoaşte şi poate comunica cu noi", a spus, la rândul său, tatăl jucătorului lui Ajax.

În urmă cu mai mult de un an de zile, pe 8 iulie 2017, la un meci amical dintre Ajax Amsterdam și Werder Bremen, Abdelhak Nouri, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbușit pe teren, suferind de un atac de cord.

Nouri a rămas cu leziuni cerebrale grave şi permanente. Olandezul de origine marocană a fost format de Ajax Amsterdam și a jucat pentru prima echipă a lăncierilor în 15 meciuri oficiale, marcând un gol.
1000 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza