După 68 de ani, o mamă și-a revăzut fiul de care fusese despărțită în timpul războiului coreean - Hotnews Mobile
1 € 4,7581 1 USD 4,2739vineri 26 apr 2019

După 68 de ani, o mamă și-a revăzut fiul de care fusese despărțită în timpul războiului coreean

de CD Luni, 20 august 2018, 20:28
- a A+
Imagine
​Lee Keum-seom, o femeie de 92 de ani din în Coreea de Sud a așteptat toată viața să-și reîntâlnească fiul de care fusese despărțită în timpul războiului coreean. După 68 de ani, visul i s-a împlinit, iar Lee a putut luni să-și îmbrățișeze din nou fiul, Sang Chol, pe care îl văzuse ultima oară când avea patru ani, scrie CNN. Acum el are 71 de ani.Lee și Sang sunt una dintre cele 89 de familii sud-coreene din cele 57.000 care au aplicat pentru reuniunile convenite în timpul summit-ului istoric intercoreean din acest an.

Cei doi au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat. Sang Chol i-a arătat apoi mamei sale o poză cu soțul său care a rămas în Coreea de Nord și a murit.

Înainte de a pleca înspre Coreea de Nord, Lee a declarat reporterilor CNN că s-a rugat toată viața ca fiul său să trăiască mult astfel încât reunirea familiei să fie posibilă. Femeia era foarte emoționată. "Ce aș putea să-l întreb? Aș putea să-l întreb ce i-a spus tatal său. Tatăl său trebuie să-i fi spus despre cum am fost separați și unde era casa noastră", a spus femeia.


1613 afisari


Numai Trump
Nyk1 [utilizator], Luni, 20 august 2018, 21:46
0/2
A reușit, ca Președinte al US, să faciliteze o astfel de reîntâlnire. Niciun alt președinte nu ar fi putut să o facă fără abordarea unică a lui Trump.
comenteaza