1 € 4,7581 1 USD 0,7251
Mini

Vâlcov atacă SRI după anunțul Serviciului de sâmbătă: "Nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina incendiară în Piața Victoriei"

de G.S. Sâmbătă, 18 august 2018, 10:51
- a A+
Imagine
Darius Vâlcov s-a referit ironic, sâmbătă, la anunțul SRI privind atacurile cibernetice, precizând că SRI "nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina incendiară în Piața Victoriei și cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari", potrivit Mediafax,

"Vreți să îmi spuneți tot ce ați citit mai devreme, SRI e în stare să facă, dar nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina incendiară în Piața Victoriei și cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari", a declarat consilierul premierului VIorica Dăncilă.


"Probabil Ministerul Finanțelor Publice a fost avertizat. Eu nu am fost avertizat", a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3, întrebat dacă a fost informat despre atacurile cibernetice care au avut loc asupra unor instituții financiare din România, așa cum a anunțat SRI.
2699 de afisari
kgbistul arunca cu gaze in continuare
Francisc 1 [utilizator], Sâmbătă, 18 august 2018, 10:59
+22/24
o poza cu masina ? ca inregistrari video cu " autocarele" sunt in vama cate vrei ! mintim ceva tot se prinde , nu bai rusilor?
baiatu asta
.G [utilizator], Sâmbătă, 18 august 2018, 11:06
+20/22
nu e la inchisoare? prea si-a luat avant ca mare critic de arta.
inca 24 de comentarii comenteaza