Liviu Pop: "Păcat că membrii PNL și USR care au fost aseară în Piață au uzat la forță împotriva jandarmilor / Eu am văzut câteva acțiuni a protestatarilor împotriva jandarmilor" - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 0,7568duminică 24 mar 2019

Liviu Pop: "Păcat că membrii PNL și USR care au fost aseară în Piață au uzat la forță împotriva jandarmilor / Eu am văzut câteva acțiuni a protestatarilor împotriva jandarmilor"

de G.S. Sâmbătă, 11 august 2018, 11:11
- a A+
Imagine
Senatorul PSD Liviu Pop a susținut, într-o intervenție telefonică la Digi 24 , că PNL și USR sunt vinovate de violențele de la protestul din Piața Victoriei. Fostul ministru al Educației a făcut, din nou și câteva greșeli de exprimare."N-am înțeles pe acei cetățeni care au bruscat jandarmii în plină stradă. Nu l-am înțeles nici pe președintele statului, care și-a permis să iasă cu mesaje împotriva jandarmeriei și nu l-am înțeles nici pe domnul președinte al partidului de opoziție pe care l-am auzit acum câteva secunde (Ludovic Orban – liderul PNL, n.r.) că ei or să dea asistență juridică. Poate îi dă și jandarmei de 20 de ani care a fost bruscată. Păcat că membrii PNL și USR care au fost aseară în Piață au uzat la (sic) forță împotriva jandarmilor.", a declarat Liviu Pop.

"Eu am văzut câteva acțiuni a (sic!) protestatarilor împotriva jandarmilor. Organizatorii mitingului, membrii PNL și USR, conducerea partidelor care au spus că vor participa membrii lor în piața...sunt direct responsabili de această acțiune a protestatarilor violenți", a mai spus senatorul PSD, potrivit căruia "ultrașii" au venit în Piața Victoriei la îndemnul formațiunilor de opoziție.
844 de afisari


Ne lasati?
mitg [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 11:12
+13/13
Mai bine redati declaratia lui floricica dansatoarea, ca aia in prostia ei e sincera, asta in prostia lui e infiorator.
A vorbit si semi-analfabetul
Zummm [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 11:29
+13/13
.
inca 5 comentarii comenteaza