Ludovic Orban: E clar pentru oricine că Dragnea a dat comanda pentru a fi reprimat în felul acesta mitingul - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1758sâmbătă 23 mar 2019

Ludovic Orban: E clar pentru oricine că Dragnea a dat comanda pentru a fi reprimat în felul acesta mitingul

de G.S. Sâmbătă, 11 august 2018, 9:17
- a A+
Imagine
E clar pentru oricine că de la Dragnea a pornit comanda politică a intervenției forțelor de ordine, a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Digi 24, liderul PNL Ludovic Orban."E clar pentru oricine că Dragnea a dat comanda politică să fie reprimat în felul acesta mitingul pașnic împotriva PSD-ului. Se poate vedea că, într-un fel, a anticipat acest comportament extrem de agresiv împotriva cetățenilor", a spus Orban, făcând referire la declarațiile liderului PSD dinaintea protestului.

"Au fost instruiți să fie agresivi, să lovească oamenii", a afirmat liderul PSD despre intervenția forțelor de ordine.

"Vinovăția nu e numai a conducerii Jandarmeriei, trebuie să răspundă și ministrul de interne, cine a dat comanda ca Jandarmeria să fie folosită ca o mașină de război împotriva cetățenilor. A fost transformată de cei care conduc România în instrument de represiune", a adăugat Orban.

Președintele liberal a spus, despre conferința de presă pe care urmează să o țină Jandarmeria, că nu pot fi date explicații pentru ce a făcut azi-noapte și că singura soluție este demisia în bloc a conducerii Jandarmeriei:

"A acționat ca un organ de represiune, fără niciun motiv evident, nu a fost în pericol clădirea Guvernului sau vreun alt obiectiv. Nu au nimic de spus în afară de demisie. Îi sfătuiesc pe toți cei care au încasat bastoane, spray-uri în față să formuleze plângeri contra celor care i-au agresat sau împotriva conducerii Jandarmeriei".
1793 de afisari


puie msd
vidra [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 9:38
+7/11
Plangerile se pot face pe PERSOANA FIZICA? Nu are treaba institutia cu cretinii vremelnici din cadrul ei. Nu mai e jandarmerie de mult, e gasca interlopa a GIO numit psd.
auzi, Lodovico?
revo [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 9:36
+4/8
noi stim, dar doar cu vorbe nu se face nimic.
Daca ai sange in instalatie, adu dovezi, pune-le pe masa celor din procuratura, declanseaza condamnarea vinovatilor si atunci noi iti ridicam statuie! Nu mai fiti complici la crimele impotriva poporului, ca in iunie 1990.

Pariu ca veti trece lin, ca pasarea in zbor, cu nepasare, doar cu o implicare de fatada, peste crima planuita de saptamani intregi de crima organizata, PSD-ALDE-UDMR, din care voi, aparent, nu mai faceti parte? Ca doar nu sunteti nebuni, nu trebuie sa muscati mana care va hraneste, daca nu va mai primeasc aia in varful puterii, la cascaval!?

Auzi, Lodovico, lua-v-ar dracii: dupa iunie 1990, a inceput emigrarea masiva a tinerilor. Dupa aceasta noua mineriada, vor pleca masiv si cei de 40-50 de ani. Tu, Lodovico, de la cine o sa-ti mai primesti salariul nesimtit, pensia speciala si indemnizatiile indecente, barbate?

Fapte, nu vorbe!
inca 8 comentarii comenteaza