Victor Ponta: Eu am greșit față de Diaspora și mi-am cerut scuze. Războiul declarat acum de Dragnea împotriva lor este o crima gravă si va fi pedepsită! - Hotnews Mobile
1 € 4,7525 1 USD 4,1872marţi 19 mar 2019

Victor Ponta: Eu am greșit față de Diaspora și mi-am cerut scuze. Războiul declarat acum de Dragnea împotriva lor este o crima gravă si va fi pedepsită!

de Ionut Baias Sâmbătă, 11 august 2018, 1:21
- a A+
Imagine
"M-am uitat cu oroare la ce s-a întâmplat azi în țară și mă declar indignat de modul mizerabil și criminal în care niște români sunt tratați de către Guvernul lor. Am fost criticat, insultat și detestat de românii din Diaspora. Mi-am cerut scuze pentru greșeli, am spus când am crezut că nu au dreptate, am luat măsuri concrete pentru sprijinul lor și am continuat să apreciez toți românii care muncesc onest și contribuie la binele României. Războiul declarat acum de Dragnea împotriva lor este o crimă gravă și va fi pedepsită!", a scris Victor Ponta pe Facebook."Spre deosebire de Dragnea- corupt, incult și total lipsit de valori ideologice- Ion Iliescu era onest, educat și cu principii de stânga. Cu toate acestea a fost vinovat de Mineriade - și PSD a trăit 20 de ani cu acest stigmat! Toți PSD - iștii cumpărați sau predați Grupului Infracțional de la Teleorman trebuie să știe că mulți ani de acum încolo vor plăti un preț uriaș pentru crimele lui Dragnea la care asistă cu o lașitate de nescuzat!", a mai scris Ponta.
Știre semnalată și de News.ro
956 de afisari


Serios?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:59
+7/7
Da-mi voie sa-ti dedica numarul de inmatriculare, draga Monta. Te-ai dat rotund sa incerci sa ne recastigi increderea pe care nu vroiam sa ti-o acordam si ne-ai demonstrat ca avem dreptate:

https://www.g4media.ro/asa-zisii-disidenti-din-psd-au-votat-cot-la-cot-cu-liviu-dragnea-modificarea-codului-penal-in-beneficiul-penalilor.html

Deci te rog, scuteste-ne...

S-a vazut ca stii toate gunoaiele lui Dracnev cand l-ai dat in gat pe George Harabagiu. Deci ai putea sa iei masuri (inclusiv la DNA) daca ai vrea. Dar nu vrei. Preferi sa te joci de-a soarecele si pisica cu mustacios in detrimentul nostru si pentru ratingul simpatizantilor zombificati.

Nu esti la fel ca Dragnea. Esti mai rau ca el. Macar el recunoaste ca e un comunist mafiot securist prin declaratiile date. Tu te prefaci un salvator si injunghii mai rau decat ne-a tras-o Tudose cand a venit Shinzo sa se intalneasca cu premierul invizibil...

Toti sunteti o apa si-un pamant si tot ce regret este ca nu voi avea placerea sa va vad pe toti in streang, acolo unde meritati sa fiti, agatati si cu fiecare secunda sa va pierdeti cate un strop de viata pana cand vine hangman dupa voi.

Dispari!
Si uite asa
cucurveauamov [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:37
+6/6
Se intoarce Ponta din Lucifer devenit Mesia. Dat jos de 300000 de oameni si apoi aclamat ca Salvatorul...
inca 6 comentarii comenteaza