Protest Piața Victoriei: Două pistoale de 9 mm ar fi fost furate de manifestanți. Jandarmeria nu confirmă şi nici nu infirmă episodul - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Protest Piața Victoriei: Două pistoale de 9 mm ar fi fost furate de manifestanți. Jandarmeria nu confirmă şi nici nu infirmă episodul

de V.M. Sâmbătă, 11 august 2018, 0:41
- a A+
Imagine
Două pistoale de 9 mm ar fi fost furate vineri seară de persoane care participă la protestul din Piaţa Victoriei, informaţie care nu a fost nici confirmată, dar nici infirmată de Jandarmeria Română.Potrivit unor surse, protestatarii au furat două arme de foc din dotarea Jandarmeriei, respectiv două pistoale de 9 mm, scrie Agerpres.

"Referitor la informaţiile recente despre dispariţia unor arme aparţinând Jandarmeriei, în dinamica lucrurilor vedeţi şi dumneavoastră că protestul este în desfăşurare, ca şi acţiunile Jandarmeriei. Nu vă putem nici confirma, nici infirma. Se fac verificări şi, în momentul în care vom avea datele despre informaţiile datele solicitate, vi le vom confirma imediat", au comunicat reprezentanţii Jandarmeriei Română.
551 de afisari


Clar
The_Dude [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 2:43
+2/2
Nu confirma si nici infirma prezenta lor acolo. Iluzie. Copperfield. Magie. De fapt, au dat ultrasii cu lacrimogene, in timp ce jandarmii imparteau flori. Si apa plata cu lamaie.
pai
cucuveauamov [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:01
-3/3
nu ne luam tara (si pistoalale) inapoi? nu vrem o tara ca afara? hai, bai, #rezistentilor, doar doua? slabut ...
comenteaza