Jandarmeria: Femeia jandarm, lovită de huligani, internată cu suspiciunea de fractură la coloana cervicală - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Jandarmeria: Femeia jandarm, lovită de huligani, internată cu suspiciunea de fractură la coloana cervicală

de C.D. Sâmbătă, 11 august 2018, 0:39
- a A+
Imagine
Jandarmeria Română informează că unul dintre jandarmii loviți de mai mulți protestatari în Piața Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciunea de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria, citată de Mediafax. Este vorba despre o femeie jandarm.Femeia ce făcea parte din forțele de ordine ale Jandarmeriei și care a fost lovită a fost internată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism - suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română, citată de Mediafax.

Ea a fost prinsă în mulțime alături de un alt coleg jandarm, fiind loviți de mai mulți manifestanți violenți. Alți protestatari au intervenit, însă, și au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi. Jandarmii au intervenit în forță, vineri seara, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, în Piața Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului.

Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi. În Piața Victoria, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine. Protestatarii au forțat gardurile, au aruncat în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, iar aceștia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene și, ulterior, și cu tunuri de apă.
5888 de afisari


Foarte trist :(
Clop [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:17
+10/12
Am vazut la Digi24 inregistrari foarte bune ale incidentului, in care toti cei implicati pot fi identificati.

Ma intreb daca "organele" vor fi interesate realmente de aceste identificari.
Dosar penal
exlc [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 0:55
+8/10
... și închisoare merita cretinii aia care au făcut așa ceva. Am văzut imaginile, și sunt înregistrați toți. Sper sa fac pușcărie mulți ani. Am fost la toate protestele, dar nimic nu justifica ce au făcut ei.
inca 16 comentarii comenteaza