Jandarmeria: În Piața Victoriei au venit persoane din galeriile de fotbal, rugăm delimitarea de ele - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Jandarmeria: În Piața Victoriei au venit persoane din galeriile de fotbal, rugăm delimitarea de ele

de V.M. Vineri, 10 august 2018, 20:51
- a A+
Imagine
Jandarmeria Română informează că la mitingul de vineri seară din Piața Victoriei au ajuns și membrii galeriilor de fotbal, subliniind că persoanele care protestează pașnic sunt rugate să nu intre în conflict cu aceștia și nici să le sprijine acțiunile violente."În Piața Victoriei și-au făcut apariția persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente și galerii ale unor echipe de fotbal. Rugăm protestatarii de bună credință să se delimiteze de aceste grupuri și să nu sprijine în niciun fel acțiunile lor violente! De asemenea, îi rugăm pe oamenii care protestează pașnic să nu intre în conflict cu aceste persoane! Repetăm apelul nostru la calm și recomandăm femeilor și persoanelor însoțite de copii să se retragă din zona în care au loc violențe!", precizează Jandarmeria Română, printr-o postare pe Facebook.Noi incidente au avut loc la mitingul din Piața Victoriei, între protestatari și jandarmi, forțele de ordine fiind nevoite să recurgă la gaze lacrimogene și tunuri cu apă pentru a îndepărta persoanele violente, notează Mediafax.

De asemenea, Metrorex a decis, din cauza numărului mare de persoane ce tranzitau zona, să închidă stația de metrou Piața Victoriei, ceea ce presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran, dar şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Stația se va redeschide la solicitarea autorităților.

Aproape 50.000 de persoane protestează, la ora transmiterii știrii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

1559 de afisari


normal
martel55 [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 21:03
+6/6
ca doar ei i-au adus, doar se cunosc foarte bine, isi fac servicii reciproc...asa se intampla daca nu au fost urmariti penal de procurori pentru provocarile ordinare pe care le-au pus la cale in februarie 2017 la manifestatia aceea cu incidente...daca ar fi fost anchetati si trasi la rapsundere cei din MAI care au pus la cale acele provocari, acum s-ar fi invatat minte si nu mai repetau figura
galeriile de fotbal sunt finantate
...!?! [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 21:33
+5/5
de puscariasi notorii, ba', jandarmerie pesedista.
inca 7 comentarii comenteaza