Protestul din Piața Victoriei: Alte 40 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un alt jandarm lovit - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,2013marţi 26 mar 2019

Protestul din Piața Victoriei: Alte 40 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un alt jandarm lovit

de V.M. Vineri, 10 august 2018, 19:38
- a A+
Imagine
Alte 40 de persoane au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violențelor din Piața Victoriei, potrivit ISU București-Ilfov, citează Mediafax. Un alt jandarm a fost lovit în zona feței.În total, până la ora 19.00, 76 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi.


Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

Unul dintre protestatarii ridicați de jandarmi din Piața Victoriei avea un dispozitiv cu electroșocuri , precizează reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

301 afisari


Jandarmi - Minieri
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 19:48
0/0
Grupare agresiva, respresiva, actionand la ordinele CRIMNALE ale mafiei securitse care distruge ROMANIA. Numai târâturile mai pot face parte din aceasta institutie staliniste.
comenteaza