Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper că vor fi proteste paşnice - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1988luni 25 mar 2019

Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper că vor fi proteste paşnice

de V.M. Vineri, 10 august 2018, 0:32
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seară, la România TV, că mitingul românilor din Diaspora, anunţat pentru vineri în Piaţa Victoriei, este unul politic şi şi-a exprimat speranţa că acesta va fi unul paşnic."Este un miting politic. Orban a spus că merge, USR merge. Cioloş a spus că merge. Nici măcar organizatorul nu şi-l mai asumă", a spus Dragnea la RTV, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă mitingul constituie o lansare de candidatură la preşedinţie a lui Dacian Cioloş, Dragnea a răspuns: "O să discutăm după protest. Nu vreau nici să estimez, nici să transmit mesaje".

El şi-a exprimat speranţa că mitingul va fi unul paşnic.

"Îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice. Doar îmi exprim această speranţă. Fiecare decide ce vrea să facă", a spus preşedintele PSD.

Dragnea a răspuns şi la o întrebare privind la modul de pregătire a forţelor de ordine, afirmând că acestea sunt pregătite.

"Eu cred că sunt pregătite. Din câte ştiu eu, sunt pregătite. Jandarmii, aduceţi-vă aminte, au fost loviţi, au fost bruscaţi, au fost răniţi. Totuşi, chiar şi-au făcut datoria, fără să provoace ei violenţă. O să vedem mâine, până la urmă", a spus el.
3574 de afisari


este un miting al romanilor ptr romani
Coco Whistle [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 0:59
+27/31
noi cei care ne unim sa sarabatorim ptr mortii si copiii nostri centenearul romaniei mari. daca va cadea guvernul si se va schimba ordinea infractorilor o sa vedem, asta nu e politica ci stat de drept in care poporul e suveran si isi ia tara inapoi din miinile sobolanilor rosii.
Pesta porcina
Ozmo [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 0:59
+27/29
Nu a ajuns unde trebuie
inca 27 de comentarii comenteaza