Caru' cu vedete: Reacția lui Brad Pitt la acuzaţiile Angelinei Jolie în procesul de divorţ; Cum a ajuns Adda în București. "Erau într-un magazin de pantofi și, în timp ce probau"; Galeş e târât din nou la Judecătorie de copiii Ilenei Ciuculete - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 0,7568luni 25 mar 2019

Caru' cu vedete: Reacția lui Brad Pitt la acuzaţiile Angelinei Jolie în procesul de divorţ; Cum a ajuns Adda în București. "Erau într-un magazin de pantofi și, în timp ce probau"; Galeş e târât din nou la Judecătorie de copiii Ilenei Ciuculete

de Cristina Filip Vineri, 10 august 2018, 1:16
- a A+
Imagine
Reacția lui Brad Pitt la acuzaţiile Angelinei Jolie în procesul de divorţ. Actorul american Brad Pitt a respins acuzaţiile Angelinei Jolie cu privire la faptul că nu ar fi plătit sume considerabile pentru întreţinerea copiilor de la separare. Divorţul, care invocă diferenţe ireconciliabile, a declanşat o luptă pentru custodia copiilor timp în care Pitt a fost anchetat şi achitat pentru abuz asupra minorilor. Aranjamentele în privinţa custodiei nu au fost încă puse la punct, potrivit Digi24 .Galeş e târât din nou la Judecătorie de copiii Ilenei Ciuculete. Văduvul Ilenei Ciuculete suferă enorm după "Zânica" lui, iar tristeţea îi este dublată de faptul că Mugurel şi Cristian Sfetcu l-au dat în judecată, cerând partaj judiciar: "Oamenii ăştia visează averi. Mă acuză de nişte chestii abulice. Care avere? Sunt nişte disperaţi. Eu o să las lucrurile să fie rezolvate pe cale legală, căci altfel nu pot. Însă o să am grijă să-i trec şi pe ei la nişte datorii, ca să-i usture un picuţ", a spus Galeş, potrivit Click.

Cum a ajuns Adda în București. "Erau într-un magazin de pantofi și, în timp ce probau…" Întrebată despre cum a fost momentul în care a ajuns în București, Adda a mărturisit: "A fost o întâmplare ca în filme. Eu aveam o piesă ce se numea "Minţi murdare' şi pe care o făcusem când aveam 16 ani. În perioada aceea încărcam pe YouTube tot ce lucram. Regizorul filmului "Loverboy', Cătălin Mitulescu şi actriţa Ada Condeescu erau într-un magazin de pantofi şi, în timp ce probau, au auzit melodia pe care vânzătoarele o ascultau de pe YouTube", potrivit Libertatea.

Oana a luat o decizie alarmantă după ce problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au agravat: Nu îmi e rușine să recunosc asta! Soția fostului edil al Capitalei a decis să meargă la psiholog și a mărturisit că nu îi este rușine să recunoască faptul că deja a mers în cabinetul specialistului. Gândindu-se că poate fi un exemplu pentru ceilalți, ea a explicat că această hotărâre a luat-o atât pentru propria persoană, cât și pentru apropiați. Postarea i-a alarmat pe unii dintre fani, dar, au înțeles cât de importantă este decizia ei, mai ales, că-n urmă cu nici două luni, Oana Lis a povestit despre clipele dificile în care s-a gândit să își pună capăt zilelor, potrivit Cancan.

Cristi Borcea s-a cuplat cu Valentina Pelinel, dar nu a uitat-o pe fosta soție, Alina Vidican! De când a ieșit din închisoare, Cristi Borcea pare decis să recupereze timpul pe care l-a petrecut dupa gratii. In primul rand si-a facut timp sa o rasfete pe iubita lui, Valentina Pelinel, dar are grija si de fosta lui sotie, Alina Vidican, cea care i-a daruit 2 copii. Ea a primit de la Cristi Borcea suma de 10.000 de euro, imediat dupa ce a fost eliberat din puscarie, potrivit Ciao .
3080 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza