Apple, acuzată că nu a eliminat tocmai aplicațiile care trebuie, în încercarea de a le înlătura pe cele tip jocuri de noroc - Hotnews Mobile
1 € 4,6590 1 USD 4,0854joi 16 aug 2018

Apple, acuzată că nu a eliminat tocmai aplicațiile care trebuie, în încercarea de a le înlătura pe cele tip jocuri de noroc

de Cristina Filip Vineri, 10 august 2018, 0:08
- a A+
Imagine
​Apple este acuzată că a eliminat din greșeală mai multe aplicații din App Store în încercarea sa de a înlătura conținutul tip jocuri de noroc, scrie BBC .Mai mulți dezvoltatori s-au plâns prin intermediul rețelelor de socializare că aplicațiile lor, despre care au spus că nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc, au fost eliminate. Printre aplicațiile afectate se numără o revistă poloneză și un serviciu de GIF-sharing. 

"Apple spune că aceste aplicații conțin jocuri de noroc, dar nu dezvăluie cum au detectat acest lucru", a declarat Simon Stovring, din Copenhaga, creator al unei aplicații GIF-sharing denumită Gifferent. 

Prin intermediul unui mesaj trimis dezvoltatorilor afectați, Apple a declarat că a eliminat aplicațiile legate de jocuri de noroc create de persoane fizice, pentru a "reduce activitatea frauduloasă și de a se conforma solicitărilor guvernului de a stopa activitatea ilegală cu jocuri de noroc online". 

Recent, Norvegia a reușit să oblige Apple să interzică în țară toate aplicațiile cu jocuri de noroc din App Store, dar unele dintre eliminările recente par să fi vizat utilizatori din întreaga lume.
0 afisari


Niciun comentariu
comenteaza