Apple, acuzată că nu a eliminat tocmai aplicațiile care trebuie, în încercarea de a le înlătura pe cele tip jocuri de noroc - Hotnews Mobile
1 € 4,7525 1 USD 4,1872marţi 19 mar 2019

Apple, acuzată că nu a eliminat tocmai aplicațiile care trebuie, în încercarea de a le înlătura pe cele tip jocuri de noroc

de Cristina Filip Vineri, 10 august 2018, 0:08
- a A+
Imagine
​Apple este acuzată că a eliminat din greșeală mai multe aplicații din App Store în încercarea sa de a înlătura conținutul tip jocuri de noroc, scrie BBC .Mai mulți dezvoltatori s-au plâns prin intermediul rețelelor de socializare că aplicațiile lor, despre care au spus că nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc, au fost eliminate. Printre aplicațiile afectate se numără o revistă poloneză și un serviciu de GIF-sharing.

"Apple spune că aceste aplicații conțin jocuri de noroc, dar nu dezvăluie cum au detectat acest lucru", a declarat Simon Stovring, din Copenhaga, creator al unei aplicații GIF-sharing denumită Gifferent.

Prin intermediul unui mesaj trimis dezvoltatorilor afectați, Apple a declarat că a eliminat aplicațiile legate de jocuri de noroc create de persoane fizice, pentru a "reduce activitatea frauduloasă și de a se conforma solicitărilor guvernului de a stopa activitatea ilegală cu jocuri de noroc online".

Recent, Norvegia a reușit să oblige Apple să interzică în țară toate aplicațiile cu jocuri de noroc din App Store, dar unele dintre eliminările recente par să fi vizat utilizatori din întreaga lume.
527 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza