Germania: Doi bărbați în vârstă au evadat dintr-un sanatoriu pentru a merge la festivalul de metal Wacken - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1988luni 25 mar 2019

Germania: Doi bărbați în vârstă au evadat dintr-un sanatoriu pentru a merge la festivalul de metal Wacken

de Anda Zahiu Luni, 6 august 2018, 18:14
- a A+
Imagine
Un sanatoriu din Germania a alertat poliția după ce doi bărbați în vârstă au fost dați dispăruți. Au fost găsiți la 3 dimineața la festivalul de muzică metal Wacken Open Air, relatează DW .Doi bărbați în vârstă au fugit dintr-un sanatoriu german vineri, au declarat reprezentanți ai poliției. Sanatoriul a alertat poliția după ce personalul i-a declarat pe cei doi de negăsit. Poliția i-a găsit pe fugari la 3 dimineața la Wacken Open Air, cel mai mare festival de heavy metal din lume. O purtătoare de cuvânt a poliției a declarat că cei doi erau ,,dezorientați și amețiți", spun cei de la DW.

Cei doi bărbați nu au dorit să părăsească festivalul care durează patru zile, așa că poliția i-a escortat la sanatoriu cu un taxi și o mașină de patrulare.

,,Le plăcea în mod evident festivalul de metal", a declarat Merle Neufeld, purtătoarea de cuvânt a poliției, pentru Norddeutscher Rundfunk. ,,Sanatoriul a asigurat rapid transportul celor doi după ce au fost găsiți de poliție".

La concert au cântat nume "grele" precum Danzig, Judas Priest, Hatebreed sau Arch Enemy.

2464 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza