VIDEO Aeroportul Orly, Paris: Bătaie între rapperii Booba și Kaaris, terminalul plecări a fost închis pentru scurt timp - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019

VIDEO Aeroportul Orly, Paris: Bătaie între rapperii Booba și Kaaris, terminalul plecări a fost închis pentru scurt timp

de R.M. Miercuri, 1 august 2018, 21:22
- a A+
Imagine
O bătaie între doi rapperi francezi rivali a degenerat într-o bătaie generalizată pe terminalul de plecări al aeroportului parizian Orly, determinând închiderea acestuia pentru scurt timp și întârzierea unor zboruri, scrie Reuters.Unii pasageri au fugit la adăpost în timp ce alții au filmat scenele cu telefoanele mobile, în timp ce rapperii Booba și Kaaris și anturajul lor îli împărțeau pumni și picioare în magazinele de cosmetice din zona duty-free.

Cei doi artiști, împreună cu 9 membri ai anturajului lor, au fost reținuți.

Booba, al cărui nume real este Elie Yaffa, a mai fost implicat în dispute cu alți cântăreți de pe scena hip hop din Franța.

Acesta a lucrat cu Kaaris la începutul carierei, înainte ca relațiile dintre cei doi să se deterioreze.2661 de afisari


Iaca Noua Europa se da in stamba
quietguy58 [utilizator], Miercuri, 1 august 2018, 21:35
+7/9
Iaca Noua Europa se da in stamba

Deschis paragraf Sarcasm

"Cinste" tie clasa politica vest europeana care urmeaza cu consecventa politica de distrugere culturala si sociala a Europei si care a primit toate ciurucurile din Africa, Asia.

Inchis paragraf Sarcasm
traducerea contemporană in română ar suna gen
PUIEMSD [utilizator], Miercuri, 1 august 2018, 22:07
+6/6
Aflați pă aeroportul din Băneasa (că așa este Orly fata de CDG), cei doi celebri maneliști dă origine pură daneză, Kaarici și Bubă au început să se sorcovească cu sacoșe in cap în timp ce cumpărau praz dă fumat și țuică dă la diutifrii. Bubă, pe numele lui original Chelie de Iapă, a arătat ca, o data cu sosirea lor în țară cu căldarea pe Mediterana, au adus, împreună cu religia păcii, și bune maniere, cum ar fi scandaluri in casa curata și liniștită a pașnicilor localnici. Știrile continuă.
inca 6 comentarii comenteaza