Vâlcov: Până la finalul anului, va fi demarat parteneriatul public-privat pentru trei autostrăzi - Hotnews Mobile
1 € 4,6890 1 USD 4,1126vineri 18 ian 2019

Vâlcov: Până la finalul anului, va fi demarat parteneriatul public-privat pentru trei autostrăzi

de I.B. Luni, 16 iulie 2018, 23:30
- a A+
Imagine
Până la sfârșitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrăzi, a precizat Darius Vâlcov, consilier al prim-ministrului, potrivit Mediafax.

"În România, până la sfârșitul acestui an, se va demara licitația pentru canalul Dunăre-București în parteneriat cu statul român. În România, până la sfârșitul acestui an, va demara parteneriat public-privat pentru trei autostrăzi: Ploiești-Brașov, autostrada Sudului și Târgu-Neamț-Iași-Ungheni", a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.La toate aceste proiecte, s-ar mai adăuga un proiect de amenajare a 160 de kilometri de pârtii în Munții Făgăraș.

Conform consilierului, printre părțile interesate de aceste proiecte s-ar număra Germania, Franța, China, Statele Unite, precum și țări din Peninsula Arabă nespecificate.

"Toți își doresc să primească aceste proiecte, să discute despre ele, pentru că până la sfârșitul anului, vreo 15 proiecte de parteneriat public-privat vor demara în România", a completat Vâlcov.


1413 afisari


sigurrrr
andimi [utilizator], Marţi, 17 iulie 2018, 0:12
+1/1
si marmota invelea ciocolata! niste mincinosi!
Bani UE
rcaon.ro [utilizator], Marţi, 17 iulie 2018, 9:12
0/0
Nu e nevoie de parteneriat privat-public pentru ca UE finanteaza constructia autostrazilor.

Dar vad ca PSD-ul ar face orice doar sa nu foloseasca banii de la UE. Oare de ce?

Si in plus, in 2 ani de cand sunt la guvernare NU au inceput o autostrada noua, ce sa mai zic ca nu au dat in folosinta decat foarte putin din ce era in constructie.

Asa ca e oarecum ridicol ca ei au planuri asa de... mari.
inca 1 comentariu comenteaza