Rolls-Royce vrea să se lanseze în producția taxiurilor zburătoare - Hotnews Mobile
1 € 4,6890 1 USD 4,1126vineri 18 ian 2019

Rolls-Royce vrea să se lanseze în producția taxiurilor zburătoare

de N.O. Duminică, 15 iulie 2018, 16:00
- a A+
Imagine
Producătorul Rolls-Royce a proiectat un sistem de propulsie pentru un taxi zburător și începe să caute parteneri pentru a ajuta la dezvoltarea planului pentru a aduce această mașină a viitorului pe cer în deceniul viitor, relatează Reuters.Rolls-Royce a declarat duminică că a elaborat planuri pentru un vehicul eVTOL, vehicul zburător capabil de decolare și aterizare verticale, care ar putea transporta patru până la cinci persoane la viteze de până la 400 kilometri pe oră pentru aproximativ 800 de kilometri.

Compania, care produce motoare pentru avioane, elicoptere și nave, se alătură astfel mai multor companii care încearcă să realizeze taxiuri zburătoare, ceea ce ar putea revoluționa modul în care călătoresc oamenii.

Designul Rolls-Royce va fi prezentat în formă digitală la Airshow Farnborough, care începe luni. Compania caută un avocat și un partener pentru a contribui la comercializarea proiectului.
1242 de afisari


...
cartograful [utilizator], Duminică, 15 iulie 2018, 16:30
0/0
Probabil e vorba de Rolls-Royce (Rolls Royce Holdings )care face motoare de avion si nu Rolls-Royce care face masini (Rolls Royce Motor Cars). Desi au origini si sigla comune, sunt acualmente divizii diferite.
comenteaza