Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Nu sunt implicat în condamnarea sa. Omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față / Suspendarea, o obsesie - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019

Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Nu sunt implicat în condamnarea sa. Omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față / Suspendarea, o obsesie

de C.D. Joi, 12 iulie 2018, 17:08
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis a răspuns atacurilor șefului PSD, afirmând că nu este implicat în condamnarea lui Liviu Dragnea, așa cum a susținut acesta din urmă. Șeful statului a comentat că este îngrijorător comportamentul lui Dragnea care conduce Parlamentul și Guvernul prin interpuși. Despre suspendare, Iohannis a spus că are un singur cuvânt de spus: "Obsesie"."Nu sunt implicat (în condamnarea lui Dragnea - n.r) și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-ați așteptat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este, între timp, mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacuri la persoană, atacuri la familie, o abordare inadecvată. Și dacă ar fi un simplu politician, aș lăsa-o așa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om conduce cel mai mare partid, este președintele Parlamentului și conduce, prin interpuși, Guvernul.

Șeful statului a comentat că suspendarea a devenit "obsesie" pentru șeful PSD.

Cât privește acuzațiile lui Dragnea că tergiversează intrarea în vigoare a legilor Justiției și a Codurilor Penale, Iohannis a răspuns: "nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituționale. Sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost. Nu sunt un președinte extraconstituțional, ci unul care respectă Constituția".
2977 de afisari


D-le Johannis,
nahir [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 17:45
+8/12
o fi sau nu o fi obsedat, aveti datoria morala sa-l dati in judecata pentru calomnie si atingerea demnitatii, atat a dvs. personal cat si a presedintiei pe care o reprezentati.
Pana se va dovedi medical ca dragnea e obsedat, paranoic si schizofren, ar fi bine sa fie condamnat si pentru cele de mai sus. Poate din cauza bolilor de care se pare ca dragnea sufera in realitate, nici nu va suferi prea mult pentru condamnarea pentru calomnie, dar veti face un mare bine pentru oamenii morali din tara. Credeti-ma, nu sunt putini. Sunt cel putin cei 6 milioane care v-au votat.
Nu doar palaria e prea mare, dar si
scaraotchi [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 17:28
+5/9
tiitoarea e prea tanara si mustatza prea carunta...!
inca 5 comentarii comenteaza