​VIDEO Câteva zeci de persoane, la coadă la CCR pentru a depune intervenții scrise privind Codul de procedură penală - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

​VIDEO Câteva zeci de persoane, la coadă la CCR pentru a depune intervenții scrise privind Codul de procedură penală

de I.R. Joi, 12 iulie 2018, 14:24
- a A+
Imagine
Câteva zeci de persoane s-au așezat la coadă la poarta sediului Curții Consituționale a României, în jurul orei 13.00, pentru a depune intervenții scrise, tip "Amicus Curiae", în care solicită CCR să admită sesizările de constituționalitate privind legea de modificare a Codului de procedură penală.Curtea Constituțională se află în clădirea Palatului Parlamentului, lângă Senat.

Inițiativa aparține platformei declic.ro, care a realizat un document standard ce poate fi printat și depus la sediul CCR sau trimis prin fax. Citește aici solicitarea .

Imagini de la evenimentul organizat pe Facebook:

CCR a stabilit că discută pe 18 iulie sesizările opoziției și a Înaltei Curți de Casație și Justiție, și pe 25 septembrie pe cea a președintelui Klaus Iohannis. Acesta i-a trimis o scrisoare președintelui CCR, Valer Dorneanu, în care i-a solicitat să aștepte discutarea acestor sesizări până când se va pronunța Comisia de la Veneția, pe 19 octombrie.


1735 de afisari


chiar daca
CVL [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 14:58
+4/4
nu au fost prezenti multi oameni, nu inseamna ca doar atatia sustin sesizarea asta. Din pacate multi nu au putut pleca de la serviciu, si nu sunt mamaligari.
Cred ca si magistratii se pot apara, iar evident societatea civila ii sustine. Probabil ca la un OUG nou romanii iti vor dovedi ca nu sunt mamaligari.
ca hotii au falsificat alegerile
ruskimushki [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 14:54
+3/5
nu ti-a trecut prin cap ?
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings