​VIDEO Șeful cabinetului lui Trump gesticulează nervos când Trump declară că Germania e prizoniera Rusiei. Casa Albă: Era nemulțumit că nu a primit mic dejun complet - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019

​VIDEO Șeful cabinetului lui Trump gesticulează nervos când Trump declară că Germania e prizoniera Rusiei. Casa Albă: Era nemulțumit că nu a primit mic dejun complet

de N.O. Joi, 12 iulie 2018, 12:29
- a A+
Imagine
Șeful cabinetului de la Casa Albă, John Kelly, s-a enervat, miercuri, că nu a putut primi un mic dejun complet la summitul de la Bruxelles. Cel puțin asta a fost explicația purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Sarah Snders, când a fost întrebată despre limbajul corporal agitat al lui Kelly din timpul unei întâlniri cu secretarul NATO Jens Stoltenberg, în care Doland Trump a spus că "Germania este prizoniera Rusiei", relatează USA Today.

Sanders a spus pentru Washington Post că John Kelly "a fost nemulțumit pentru că se aștepta la un mic dejun complet și nu au fost decât produse de patiserie și brânză".

Alte agenții de știri, printe care și The Post, au speculat că limbajul corporal al lui Kelly era legat de observațiile pe care președintele Donald Trump le făcea în acel moment cu privire la faptul că "Germania este controlată total de Rusia".

Astfel, unul dintre cei doi specialiști în limbaj corporal citați de The Post a spus că John Kelly a părut "nemulțumit, poate iritat", dar simțea "furie mare". Celălalt specialist a spus că șeful cabinetului "arată de parcă vrea să fie în orice altă parte decât acolo".

Donald Trump a spus miercuri, într-o declarație făcută înaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, că Germania că este "prizoniera" Rusiei, deoarece cumpără de la Moscova "o mare parte din energia sa".


5023 de afisari


hehe
Mircea1978 [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 12:42
+12/16
era nemultumit de mic dejun sau pentru ca n-a venit celebrul ospatar Daddy cu hamster-mustata?
Sarah Sanders
revo [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 12:43
+11/15
mistocareala a la Badea. La asa stapan, asa sluga.
inca 18 comentarii comenteaza