Zlatko Dalic, selecționerul Croației: "Unii jucători au evoluat într-un picior, dar nu s-a văzut. Nimeni nu voia să fie schimbat" - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850marţi 19 feb 2019

Zlatko Dalic, selecționerul Croației: "Unii jucători au evoluat într-un picior, dar nu s-a văzut. Nimeni nu voia să fie schimbat"

de A.I. Joi, 12 iulie 2018, 10:16
- a A+
Imagine
Selecţionerul croat Zlatko Dalic a salutat puterea, rezistenţa şi energia arătate de jucătorii săi în meciul cu Anglia (câștigat cu 2-1 în semifinalele CM de fotbal), unii dintre ei evoluând accidentaţi, transmite News.ro."Sunt mândru de ceea ce jucătorii noştri au făcut azi, de forţa pe care au arătat-o, rezistenţa, energia.... Voiam să fac schimbări, dar nimeni nu voia să iasă, toţi îmi spuneau <pot să alerg în continuare>. Unii fotbalişti au evoluat cu mici accidentări, care i-ar fi împiedicat să evolueze în alte meciuri. Doi au jucat într-un picior, dar nu s-a văzut", a declarat Dalic, potrivit agenţiei Belga.

Selecţionerul croat şi-a amintit de partida din semifinalele ediţiei din 1998 a Cupei Mondiale, când Franţa a învins Croaţia în semifinale, cu 2-1 (Suker '46 / Thuram '47 şi '69), înainte de a deveni campioană mondială. El spune că nu se gândeşte la o revanşă în faţa francezilor în finala actualei ediţii.

"În 1998, eram suporter în Franţa la primele trei meciuri. Toată lumea îşi aminteşte de acest meci cu golurile lui Thuram. Vorbim despre el de 20 de ani. Îmi amintesc că am sărbătorit golul lui Suker. Imediat ce ne-am aşezat, Franţa a egalat. Nu căutăm să ne luăm revanşa. Ne vom pregăti doar pentru a disputa cel mai bun meci al nostru în acest turneu, în finală", a precizat el.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale.

Pentru Croaţia au marcat Perisic '68 şi Mandzukic '109, iar pentru Anglia a înscris Tripper '5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.
4472 de afisari


mda..
ceoteldrum [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 10:39
+8/10
daca vrei sa castigi un mondial,asta e mentalitate de invingator!!aviz vedetelor ,,obosite" gen messi&co...
sau celor autohtone
EMC2*2/2#@4 [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 12:48
+1/1
...
inca 1 comentariu comenteaza