Dragnea lasă deschisă varianta OUG pentru Legile Justiției și Codurile Penale: "Aici decizia va fi la Guvern. Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic" - Hotnews Mobile
1 € 4,7142 1 USD 4,1377marţi 22 ian 2019

Dragnea lasă deschisă varianta OUG pentru Legile Justiției și Codurile Penale: "Aici decizia va fi la Guvern. Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic"

de C.D. Miercuri, 11 iulie 2018, 22:34
- a A+
Imagine
Problema amânării intrării în vigoare a Legilor Justiției și a Codurilor penale, așa cum au fost fost modificate de majoritatea PSD-ALDE, ar putea fi rezolvată de guvern, a anunțat miercuri președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3. Liderul PSD nu a precizat exact modalitatea prin care poate interveni Guvernul, însă, potrivit legii, există doar două variante: ordonanța de urgență sau asumarea răspunderii.Întrebat ce se va întâmpla dacă se va încerca blocarea legilor Justiției și a Codurilor Penale, Dragnea a răsuns că "decizia va fi la Guvern".

"Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic. Ceea ce ține de parlament, de decizia politică sunt lucruri rezolvate. Decizia politică a fost asumată, cu calendar anunțat public, respectat. De aici încolo să vedem cum se desfășoară lucrurile în continuare, contestări. Ei vor să se întindă cu intrarea în vigoare a acestor legi cu speranța restaurației. Ce va face Guvernul, ce vor face partidele din coaliție, vom vedea. Și eu aștept ca toți colegii noștri să facă ceea ce e de făcut pentru ca obiectivele asumate de noi să fie îndeplinite. O să vedem", a spus Dragnea.
1939 de afisari


Ca la audierile DNA nu?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 0:12
+1/1
El nu vrea scut PSD in jurul lui si nu va cere... dar daca membrie VOR sa fie la sediul DNA, pentru intimidare, el nu se impotriveste.

Asa si aici nu? Daca Guvernul "VREA" sa dea OUG, de ce nu?
Nici nu poti bai infractorule!
za-k [utilizator], Joi, 12 iulie 2018, 1:50
+1/1
Din cite am inteles, pe legile care au fost trecute prin parlament si atacate la CCR nu se mai poate da OUG!
Nici macar varza murata de Veorica nu mai poate face nimic.
inca 6 comentarii comenteaza