Ministru, despre condamnarea lui Dragnea: O decizie luată sub presiunea străzii, a statului paralel, a unei părți a presei, a adversarilor politici - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019

Ministru, despre condamnarea lui Dragnea: O decizie luată sub presiunea străzii, a statului paralel, a unei părți a presei, a adversarilor politici

de Claudiu Zamfir Joi, 21 iunie 2018, 21:22
- a A+
Imagine
Încă un ministru atacă decizia judecătorilor și sare în apărarea liderului PSD Liviu Dragnea. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, folosind biroul de presă al ministerului său, că judecătorii au luat o decizie "sub presiunea străzii, a unei părți a presei, a reprezentanților statului paralel sau a adversarilor politici".Comunicatul complet:

Biroul de presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vă transmite declarația ministrului Ștefan Radu Oprea făcută în contextul deciziei de astăzi a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul președintelui Partidului Social Democrat, în integralitatea sa:

  • "Decizia de azi a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție nu va influența în niciun fel guvernarea și nici punerea în aplicare a Programului de Guvernare.
  • Până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată nu putem ignora motorul statului de drept: prezumția de nevinovăție. Iar prezumția de nevinovăție, principiul care are ca scop principal protejarea împotriva unor măsuri abuzive, trebuie să fie aplicată tuturor cetățenilor României, deci și președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.
  • Iar pentru a ne onora statutul de țară europeană care își respectă Constituția, care aplică Directivele Europene și Standardele Comisiei de la Veneția, guvernul, miniștrii și Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârșitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl susțin pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților.
  • Nu putem lăsa ca o decizie luată sub presiunea străzii, a unei părți a presei, a reprezentanților statului paralel sau a adversarilor politici să afecteze bunul mers al României, să strice imaginea țării în fața partenerilor externi.
  • Coaliția PSD-ALDE, cu siguranță, va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor".

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Instanța a anulat suspendarea din dosarul referendumului și a decis condamnarea pentru infracțiunea de instigare la abuz în serviciu. Șeful PSD a fost achitat pentru instigare la fals intelectual.
2369 de afisari


sa recapitulam..
liviu_ [utilizator], Joi, 21 iunie 2018, 21:33
+9/9
strada, o parte din jurnalisti , presedintele, dna ....
in rest TOATE (ccr, cna, inspectia judiciara, guvern, parlament etc) in rest TOATE institutiile sunt ale voastre

deci psd spune ca o minoritate conduce Romania?!
pai ma... daca e adevarat ar trebui sa va dati demisia pe motiv de incompetenta crasa

hai sictir jegule!
zise
cetateanulmodern [utilizator], Joi, 21 iunie 2018, 21:33
+7/7
lingaul de servici.probabil fara Dragnea nu ajungea nici portar la minister
inca 12 comentarii comenteaza