SUA: Fostul șef al FBI a făcut o "serioasă eroare de judecată", dar nu a influențat rezultatele alegerilor prezidențiale în ceea ce o privește pe Hillary Clinton - Hotnews Mobile
1 € 4,6830 1 USD 0,7588joi 17 ian 2019

SUA: Fostul șef al FBI a făcut o "serioasă eroare de judecată", dar nu a influențat rezultatele alegerilor prezidențiale în ceea ce o privește pe Hillary Clinton

de N.O. Joi, 14 iunie 2018, 21:23
- a A+
Imagine
Fostul director al FBI, James Comey, a făcut o "serioasă eroare de judecată" atunci când a anunțat chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2016 din SUA că redeschide o investigație în cazul lui Hillary Clinton care a folosit un server privat de către pentru a transmite informaţii clasificate în timpul mandatului său de Secretar de Stat, relatează Reuters.Potrivit unui raport al inspectorului general Michael Horowitz din cadrul Departamentului de Justiție, Comey nu a încercat să influențeze alegerile, dar a încălcat politicile Departamentului de Justiție.

De asemenea, Comey a fost acuzat că a "uzurpat" autoritatea procurorului general Loretta Lynch când în iulie 2016 acesta a anunțat că Hillary Clinton nu va fi pusă sub acuzare pentru folosirea unui server privat pentru a transmite informaţii clasificate în timpul mandatului său de Secretar de Stat.

Clinton şi consilierii săi au dat vina pe Comey pentru pierderea alegerilor în faţa lui Trump, iar democraţii au subliniat că el nu a menţionat la acea vreme investigaţia privind un posibil amestec al Rusiei în alegeri, în favoarea lui Trump.
596 de afisari


Interesant
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 22:42
+4/4
Sunt multi senatori, parlamentari, agenti FBI, cetateni convinsi ca au fost influentate. Iar inamicul #1 dpldv este Rusia.
Iar tu ii faci "slugi ale #rezist". Cei din Romania sunt pro justitie, anti-coruptie si detesta Rusia.

Tu detesti #rezist si probabil esti si fan Trump. Esti sigur fan PSD. Oare esti fan Rusia?

Hmm... cred ca pot trage o concluzie interesanta din aceste premise.
Bineinteles ca nu a influentat alegerile
newlook [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 21:39
-7/7
Bineinteles ca nu a influentat alegerile. Nici Comey, nici rusii, nici klingonienii. Influenta exista numai in mintile mici, umile, cu gene de sluga ale #rezist. Cine ii cunoaste pe americani, intelege ce spun.
comenteaza