SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep? - Hotnews Mobile
1 € 4,6830 1 USD 0,7588joi 17 ian 2019

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

de R.M. Joi, 14 iunie 2018, 19:05
- a A+
Imagine
Publicația franceză de satiră Charlie Hebdo a prezentat o caricatură cu Simona Halep cu titlul: "O româncă a câştigat la Roland Garros - "Fier vechi, fier vechi ".


  • Sondaj HotNews.ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?


7870 de afisari


o caricatura si nimic mai mult.
T-Ora [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 21:23
+12/22
Cred ca trebuie privita ca o caricatura si nimic mai mult. Locuiesc in Franta de mult timp, citesc des Charlie Hebdo si asta e stilul lor: nu iarta pe nimeni, nici macar pe Iisus Hristos. Cred ca toti presedintii francezi au avut onoare sa apara pe prima pagina a ziarului, nici unul nu s-a gandit sa se ofuscheze din cauza unei caricaturi.
Gasesc exagerata reactia multora dintre romani: Simona Halep a fost preferata francezilor la ultimul Roland Garros, nu e vorba sa fie jignita. E mai degraba o "atingere" la marile probleme cauzate de conationalii Simonei ( si ai mei in particular): francezii nu pot ramane indiferenti la toate aceste probleme care cred ca nu sunt prea vizibile in Romania. Sau poate romanii nu vor sa le vada. Dar ar trebui sa le vedeti, pentru ca ele nu vor disparea doar prefacandu-ne ca nu exista.
Cred ca trebuie pastrata masura in chestia asta cu Charlie Hebdo si nu trebuie gasite probleme si jigniri acolo unde nu sunt. Nu de alta, dar eu ca roman ma simt jignit de cate ori deschide gura Mme Dancila. Am mai auzit-o si pe Firea acum 2 zile si mi-a ajuns. Astea sunt probleme romanilor, nu o caricatura in Charlie Hebdo.
Gluma de foarte prost gust.....,
gigiN [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 20:19
+11/17
….dar in ton cu nivelul "umorului" francez !
inca 28 de comentarii comenteaza