Ludovic Orban: Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui săptămâna viitoare - Hotnews Mobile
1 € 4,6830 1 USD 0,7588joi 17 ian 2019

Ludovic Orban: Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui săptămâna viitoare

de I.R. Joi, 14 iunie 2018, 16:28
- a A+
Imagine
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că există informaţii "aproape certe" că liderul PSD, Liviu Dragnea, va demara în cursul săptămânii viitoare, cu sprijinul liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, procedura de demitere a președintelui Klaus Iohannis."Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării. Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi", a spus Orban, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

El a subliniat că obiectivele procedurii de demitere sunt: controlul asupra parchetelor, a serviciilor de informaţii şi promulgarea legilor Justiţiei şi a Codurilor penale.

În ceeea ce privește scenariul potrivit căruia "suspendarea" ar putea să nu fie urmată de referendumul de demitere, Orban a declarat: "o inepție mai mare nu am auzit". El a spus ca acest lucru nu va fi acceptat de Curtea Constituțională, pentru că "ar însemna anularea funcției de președinte".
3508 afisari


Mda...
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 16:32
+17/17
Mirosul de puscarie poate lua mintile oricui, mai ales unuia deja condamnat definitiv.
multi troli pe lumea asta
Coco Whistle [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 17:32
+2/2
in vremuri nu de demult, acest om ar fi stat dupa bare...cum naiba toti pacalicii ajung mari politicieni? e nevoie de oameni noi, e nevoie de o alta structura de conducere a Romaniei, criterii,etica, balans intre puteri, autoritate. eu pe linga acel faimos deja punct 8 de la TM as include armata obligatorie ptr femei si barbati ptr 2 ani de zile (unde se fac cursuri de calificare, etc) cine nu face armata, nu poate fi ales, nu poate fi angajat la companii de stat.
inca 2 comentarii comenteaza