Adrian Coman Robert Claibourn Hamilton in love. Ce-i scris omului, în lege e pus - Hotnews Mobile
1 € 4,6890 1 USD 4,1126vineri 18 ian 2019

Adrian Coman Robert Claibourn Hamilton in love. Ce-i scris omului, în lege e pus

de Eugen Istodor Marţi, 5 iunie 2018, 18:56
- a A+
Imagine
​Ce te doare cel mai tare? Culmea, nimic. Pe bune, doi bărbați pot să stea împreună în casa lor, în România. Fără birocrație inutilă. Asta zice sentința în cauza C-673/16 de astăzi. CLICK și citește aici .Avem un român

Cum îl tratăm? E de-al nostru, român? Deci, cetățean UE. Deci, ca un UE, omul cu care e-nsoțit are aceleași drepturi ca și el. Așa spune legea. Funcționarii nu trebuiau decât să aplice legea. Legea, frate!

STORY De la Inspectoratul General pentru Imigrări, petiționarul Adrian Coman a primit răspuns: soțul său, Clabourn Hamilton, cetățean american, nu poate obține dreptul de reședință în România. Știi, funcționarii nu trebuie să facă revoluție, dar nici să trântească omului ușa-n nas.

Nu crezi că lupta lui Adrian e lupta ta dintotdeauna?

Bine că suntem în 2018 și Adrian Coman a mers până la Curtea Europeană și și-a văzut dreptatea. Așa ai face și tu. CLICK pentru întreaga poveste.

Este gay, judeci tu și funcționari. UE a dat câștig unui gay

Dar să știi, Adrian Coman, om și român, a câștigat la UE un drept care te privește și pe tine. Când te-oi însoți pe viață cu oricine de pe lumea asta, da, vei spune cu trufie funcționarilor: bre, nu mă trata ca pe Coman. Nu uita de Coman. Te dau în judecată. Tu să nu mă judeci pe mine!

E gay? Da, este gay pentru UE, este gay și pentru România
Ce-i scris omului, în lege e pus.
4352 de afisari


From Vaslui with love
SpaceX [anonim], Marţi, 5 iunie 2018, 20:57
+16/44
Adrian si Robert sunteti bineveniti in Romania. Nu-i bagati in seama pe hatershi si pe aruncatorii de zoaie .... Haters will be haters, iubirea nu poate fi scoasa in afara legii !!!
Mai departe de UE
samy19 [utilizator], Marţi, 5 iunie 2018, 21:48
+14/34
si mai aproape de Rusia, nu ? Canta la alta masa !
inca 26 de comentarii comenteaza