Surse: Horodniceanu a fost delegat șef la DIICOT pentru încă șase luni - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

Surse: Horodniceanu a fost delegat șef la DIICOT pentru încă șase luni

de N.O. Joi, 17 mai 2018, 19:05
- a A+
Imagine
Procurorul general, Augustin Lazăr, a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu în funcția de procuror șef la DIICOT pentru încă șase luni, în plin proces de examinare a candidaturii lui Felix Bănilă pentru post, propus de Tudorel Toader, relatează G4Media.ro pe surse.Delegarea lui Horodniceanu pe post pentru încă șase luni s-a făcut în contextul în care pe 19 mai mandatul acestuia urmează să expire.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis luni către CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al DIICOT, iar miercuri a fost pus în dezbatere publică proiectul de management al lui Oliver Felix Bănilă, fiind totodată efectuate verificări asupra candidaturii.

Potrivit calendarului aprobat de CSM, intervievarea candidatului va avea loc pe 5 iunie, urmând ca pe 6 iunie să fie transmis avizul către Ministerul Justiţiei.

Pentru şefia DIICOT s-au înscris doar doi candidaţi - Daniel Horodniceanu, actualul procuror şef al instituţiei, şi Felix Bănilă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, care au susţinut interviurile la sfârşitul săptămânii trecute.
3185 de afisari


Bravo Augustin Lazar!!
Inna100 [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 19:16
+5/9
Sper ca CSM sa respinga propunerea lui Trapanese
Asta e cea mai crunta lovitura pt TT
Cataleya [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 20:47
+3/5
Daca legea ii permite lui Lazar sa prelungeasca, cu de la sine putere, mandatul lui Horodniceanu, pt inca 6 luni, cred ca Todirash face atac de apoplexie.

Dar daca stirea e doar "pe surse", mai asteptam putin.
inca 4 comentarii comenteaza