Plângerea lui Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost trimisă la DIICOT - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

Plângerea lui Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost trimisă la DIICOT

de N.O. Joi, 17 mai 2018, 17:55
- a A+
Imagine
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competentă în acest caz, relatează Agerpres, citând oficiali ai Parchetului General.Liderul PNL o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare , prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat.
Plângerea îl vizează şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru divulgarea de informaţii secrete de stat.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Iaşi, că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după" adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.
2229 de afisari


la
nahir [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 18:21
+6/6
DIICOT cica este propus unul de-i e indatorat peste masura TT-ului. Dar poate pana cand va deveni realitate propunerea, tot Horodniceanu e seful de facto si poate se misca mai cu talent raspunsul la plangerea penala depusa de Orban.
Barbati adevarati ..
bubaru [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 19:50
+1/1
Bravo, sunteti un om de stat adevarat! Sper ca macar asa sa ne aduceti la guvernare.
Cat priveste psd-ul sa se duca pe pustii, sa ramanem unicul partid. Sau inca unul, doua - satelitii nostri.
inca 2 comentarii comenteaza