Curtea de Apel Bucureşti a dispus arest la domicliu pentru judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş, respingând astfel cererea DNA de arestare preventivă - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

Curtea de Apel Bucureşti a dispus arest la domicliu pentru judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş, respingând astfel cererea DNA de arestare preventivă

de N.O. Joi, 17 mai 2018, 17:31
- a A+
Imagine
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventivă a judecătoarei Elena Burlan-Puşcaş, acuzată de luare de mită, însă au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, decizia nefiind definitivă, relatează Mediafax."Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă a inculpatei Burlan Pușcaș Elena formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpata Burlan Pușcaș Elena pe o durată de 30 de zile începând cu data de 17.05.2018 și până la data de 15.06.2018 inclusiv, constând în obligația inculpatei de a nu părăsi imobilul unde locuiește, pe durata arestului la domiciliu fără permisiunea organului judiciar. Cu drept de contestație", se arată în minuta instanței.

DNA a cerut, joi, arestarea preventivă a judecătoarei Burlan-Pușcaș Elena, care activează la Tribunalul București. Magistratul este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro de la patru persoane pentru sentințe ușoare.

Judecătoarea a declarat, joi, că este nevinovată și că totul a pornit de la acuzațiile unui inculpat .
871 de afisari


Bine si asa.
Cataleya [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 18:39
+1/1
DNA cere, avocatii isi apara clientii, iar judecatorii decid.

Dar sa nu mai ceara Tudorel liste cu procurori, din moment ce judecatorii sunt cei care decid arestul.
Justitiari arestati !!!
Alifiecelstudios [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 21:46
+1/1
Cea mai mare problema a Romaniei nu este legata de spitale , salarii , drumuri etc . Cea mai mare problema este cea legata de cei care impart dreptatea , modul in care sunt judecati infractorii si deciziile luate . Tara colcaie de hoti ptr ca justitiarii nu-si fac treaba , sunt muma ptr cei ce au distrus si duc Romania spre prapastie si ciuma ptr gainari . Reforma din justitie trebuie sa inceapa cu eliminarea celor ce nu-si exercita corect meseria , aici nu te joci cu viata unui om ci pui in pericol modul in traieste o natie .
comenteaza