Firea despre plângerea penală a lui Orban împotriva premierului și liderului PSD: Cine ridică sabia de sabie va pieri - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

Firea despre plângerea penală a lui Orban împotriva premierului și liderului PSD: Cine ridică sabia de sabie va pieri

de Redactia Joi, 17 mai 2018, 16:26
- a A+
Imagine
Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului și a lui Liviu Dragnea, că "cine ridică sabia de sabie va pieri". Ea a mai susținut că dacă acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie să știe cine este responsabil.Firea a comentat despre plângerea penală a președintelui PNL spunând că dacă nu ar fi hilar ar fi de plâns, adăugând că pare mai degrabă un demers personal al liderului formațiunii, întrucât nu toți liberalii au fost consultați în luarea deciziei. "Astăzi o nouă cerere de demisie a premierului și o plângere penală . Dacă nu ar fi și ușor hilar ar fi chiar de plâns . Nu mai contează nici Constituția, nici legile țării când avem de a face cu propriul interes și o campanie electorală violent demarată ", a spus ea.

Social democrata a susținut că vor fi "pierderi majore daca acest conflict va escalada" si lumea trebuie să știe cine e de vina. "Românul este înțelept și spune cine ridica sabia de sabie va muri" a fost mesajul ei, adresat la debutul ședinței CGMB.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracțiuni, de la înaltă trădare, divulgarea de informații secrete de stat și uzurparea funcției publice, a precizat pentru HotNews parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
3398 de afisari


Spre deosebire de Firea
emil bobu [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 16:30
+36/38
care ridica mai mult statui si smartphone-uri din banii contribuabililor.
pardon Madam
gwolf [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 16:33
+35/37
Romanul este prost, NU intelept. si dovezile sunt covarsitoare:
- cea mai needucata si saraca populatie din EU;
- cea mai parasita tara;
- cea mai mare mortalitate infantila;
- una din cele mai corupte tari din EU;
- tara cu cele mai putine toalete la numarul de locuinte

Dar cel mai important argument: TU si cei ca tine va trageti din popor. Deci nu are cum ca acest popor sa nu fie prost.
inca 20 de comentarii comenteaza