O nouă casă a ororilor în California: 10 frați erau torturați cu apă și cu arbaleta de către părinții lor - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

O nouă casă a ororilor în California: 10 frați erau torturați cu apă și cu arbaleta de către părinții lor

de N.O. Joi, 17 mai 2018, 16:14
- a A+
Imagine
10 copii cu vârste între 4 și 12 ani au fost torturați prin înecare, au fost loviți și împușcați cu arbaleta și arme cu bile de către părinții lor, relatează presa internațională.Detaliile au fost incluse, miercuri, într-o cerere de creștere a cauțiunii pentru mama copiilor, Ina Rogers, în vârstă de 31 de ani, care se confruntă cu mai multe capete de acuzare privind abuzul copiilor și tortură, la 495.000 de dolari.

Potrivit procurorilor, copiii erau loviți continuu, sugrumuați, mușcați, împușcați cu arbaleta și cu arme cu bile de oțel, erau loviți cu bețe și bâte și au fost supuși torturii prin înecare simulată, formă de tortură prin care torționarul simulează victimei o înecare iminentă, prin udarea unui prosop pentru a-i îngreuna respirația.

"Din cauza abuzului continuu, copiii au diverse forme de cicatrici, inclusiv brațe rupte", arată cererea de creștere a cauțiunii a procurorilor.

Rogers și partenerul ei, Jonathan Allen, în vârstă de 29 de ani, au fost arestați pe 31 martie în casa lor din Fairfield, la nord de San Francisco, după ce poliția a răspuns unui apel care semnala dispariția unui copil.

Procurorii au spus că ofițerii care au intrat în casă au găsit nouă copii înghesuiți pe podeaua sufrageriei.

Polițiștii au spus că locuința era mizerabilă, cu haine, gunoi și dejecții peste tot.

Copiii au fost luați în custodie și doar după probe ulterioare au ieșit la suprafață abuzurile la care erau supuși.

"În timpul investigației, copiii au descris cu exactitate abuzurile", arată procurorii care spun că Rogers era conștientă de incidente și că acestea se desfășurau de ani buni.

Rogers a fost arestată, iar acum se confruntă cu nouă capete de acuzare privind abzul copiilor și șapte privind tortura.

Cazul prezintă similarități cu un altul descoperit în ianuarie.

3881 de afisari


is US?
Philipe [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 16:45
+6/8
man ori esti naiv, ori esti rau intentionat. Sunt in lume, nu in US neaparat. Oamenii sunt nebuni in totalitatea lor si n-are legatura cu asezarea geografica
Nimic surprinzator pana aici
quietguy58 [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 16:23
0/8
Nimic surprinzator pana aici.
Sunt zeci si sute de asemenea cazuri in US.
inca 4 comentarii comenteaza