Iohannis își menține solicitarea ca premierul să demisioneze / Nu îmi permit să ameninț pe nimeni. Cineva se uită prea des la filme cu mafioți - Hotnews Mobile
1 € 4,7538 1 USD 4,1988marţi 26 mar 2019

Iohannis își menține solicitarea ca premierul să demisioneze / Nu îmi permit să ameninț pe nimeni. Cineva se uită prea des la filme cu mafioți

de Redactia Joi, 17 mai 2018, 11:09
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, întrebat de jurnaliști, că își menține solicitarea ca premierul Viorica Dăncilă să demisioneze, adăugând însă că nu o amenință și că "cineva se uită prea des la filme cu mafiți".Întrebat dacă își menține opinia că premierul ar trebui să demisioneze, Iohannis a răspuns: "Evident că da!"

De asemenea, referitor la afirmațiile lui Liviu Dragnea potrivit cărora Iohannis ar fi amenințat-o pe Dăncilă atunci când a spus că ar fi trebuit să facă ce i se spune, președintele a comentat că cineva se uită prea des la filme cu mafioți.

"Eu nu îmi permit să ameninț pe nimeni, ar fi o atitudine primitivă. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioți este problema sa", a declarat el.

Iohannis mai spus, referitor la relația dintre Palatul Cotroceni și Guvern, că rolul președintelui este de a veghea buna funcționare a autorităților publice, menționând că nu va asista "până dăm cu oiștea în gard".
3328 de afisari


Păi actorii din film sunt ăia din PSD
Maica Reteza [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 12:06
+4/4
Dacă te uiți la o ședință PSD, e un film cu mafioți.
mda...
lula [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 12:17
+2/2
pe principiul: cainii latra, pavianul merge.

degeaba cere, ca nu va primi. Pavi, o sa plece in 20-20 sau 20-19. cand exact?
inca 1 comentariu comenteaza