Georgina Chapman, primele declaraţii de la izbucnirea scandalului "Weinstein": Îmi iubeam viaţa. Nu cred că sunt o victimă - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327sâmbătă 20 apr 2019

Georgina Chapman, primele declaraţii de la izbucnirea scandalului "Weinstein": Îmi iubeam viaţa. Nu cred că sunt o victimă

de A.L. Vineri, 11 mai 2018, 8:30
- a A+
Imagine
Designerul Georgina Chapman, soţia producătorului Harvey Weinstein, a făcut primele declaraţii de la izbucnirea celui mai mare scandal sexual de la Hollywood pentru revista Vogue US, care a publicat joi un material amplu despre viaţa ei.Despărţită de soţul ei încă din toamna anului trecut, Chapman a spus că îşi iubea viaţa şi că a avut ceea ce credea că era "un mariaj foarte fericit", relatează News.ro.

De la primele dezvăluiri care l-au vizat pe Weinstein, Georgina Chapman a povestit cum a slabit 5 kilograme în cinci zile. "Capul mi se învârtea şi a fost dificil, pentru că primul articol făcea referire la un timp cu mult înainte de a îl întâlni, aşa că a existat un moment când nu am putut lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Apoi poveştile s-au extins şi am realizat că nu a fost un incident izolat".

"Am ştiut că trebuie să mă retrag şi să iau copiii de acolo", a mai afirmat ea.

De la Los Angeles, ea a plecat cu copiii la Londra. "Nu vreau să fiu văzută ca o victimă. Pentru că nu cred că sunt. Sunt o femeie într-o situaţie de rahat, dar nu este singurul caz".

Despre Harvey Weinstein, ea a povestit să a fost un "partener minunat, un prieten şi un confident, un susţinător". "Mi-ar plăcea să am răspunsuri, dar nu le am".

Dacă mai multe voci au susţinut să este posibil ca soţia lui Weinstein să fi ştiut despre acţiunile producătorului, Anna Wintour a ţinut să transmită o scrisoare în care i-a luat partea designerului, spunând că "sunt ferm convinsă că Georgina nu a avut nicio idee despre comportamentul soţului ei".

La gala Met de luni seară, actriţa Scarlett Johansson şi-a făcut apariţia purtând o rochie Marchesa - brand al lui Chapman. Ea este prima vedetă care a apărut, în ultimele opt luni, pe covorul roşu într-o creaţie a soţiei lui Weinstein.
3187 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza