Astăzi, Acheffuita si Appasionata - dialog cu Sorin Ioniță, ExpertForum la Cabinetul de Perspektive de la Fotocabinet. Despre - Chef de razboi mondial si pasiune pentru statul paralel - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 4,2306luni 22 apr 2019

Astăzi, Acheffuita si Appasionata - dialog cu Sorin Ioniță, ExpertForum la Cabinetul de Perspektive de la Fotocabinet. Despre - Chef de razboi mondial si pasiune pentru statul paralel

de Eugen Istodor Marţi, 24 aprilie 2018, 9:19
- a A+
Imagine
Sorin Ionita, EXPERTFORUM, este invitatul Cabinetului de Perspektive. Astăzi, joi, ora 19,30 la FotoCabinet. Dialogăm, pentru că putem, despre toanele politicienilor nostri. De la Trump care-i gata sa declanseze razboaie mondiale cu un simplu twitter. La Dragnea omul pasiunilor: statul paralel, reformele, referendum-ul pentru familia tradițională.După ce al III-lea Război Mondial a şuierat câteva zile pe la urechi din toate părţile, acum nu ne rămâne decât să continuăm să ne rumegăm inhouse dilemele statutului paralel, asistaţi de corola de minuni şi aploplexii a cotidianului.

Imagine


Vă invităm în Cabinetul de PerspeKtive de la FotoCabinet pentru momentul de propice de detaşare, încât să desluşim câte ceva în ghemul încurcat din jur.

Sorin Ioniţă vine cu prospeţimea şi elocvenţa unei minţi odihnite şi a unei culturi care nu a fost făcută în pripă. Incapabil de încârdăşire, este rar invitat să vorbească, pentru că este genul care nu convine niciunei tabere.

Observaţiile sale sunt marcate de spirit de sinteză şi echilibru. Şi, mai ales, sunt imposibil de încadrat categoriei "vorba multă - sărăcia omului".

Întâlnirea are loc la FOTOCABINET, Lipscani 41, București

Imagine


REZERVĂRI: eugen.istodor@hotnews.ro. Accesul liber în limita locurilor.
1676 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza