Alina Gorghiu despre mutarea ambasadei la Ierusalim: O nouă temă ce aruncă o nouă pată pe imaginea țării în lume. - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327vineri 19 apr 2019

Alina Gorghiu despre mutarea ambasadei la Ierusalim: O nouă temă ce aruncă o nouă pată pe imaginea țării în lume.

de G.S. Sâmbătă, 21 aprilie 2018, 15:16
- a A+
Imagine
Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că anunțul lui Liviu Dragnea privind mutarea ambasadei României la Ierusalim "generează nu doar un conflict între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria, dar și o temă ce aruncă o nouă pată pe imaginea țării în lume."Ce scrie Gorghiu pe Facebook:

"Memorandumul privind mutarea ambasadei României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, ne transmite Executivul, încadrat la "documente confidențiale". Așa la secret era documentul, că informația ne-a fost oferită în prime-time de către dl Dragnea.

Probabil dl Manda deja s-a mobilizat pentru a aduna de urgență comisia SRI cu scopul de a identifica "sifonul" din guvern, iar media favorabilă PSD solicită mânios comisie specială să se ancheteze o asemenea scurgere de informații...

Deocamdată, realitatea se prezintă astfel: un anunț frapant de politică externă a României prin vocea liderului unui partid, care generează nu doar un conflict între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria, dar și o temă ce aruncă o nouă pată pe imaginea țării în lume.

Principala concluzie care poate fi trasă după anunțul d-lui Dragnea: societatea românească, opoziția, Președinția, precum și forurile europene să aibă în atenție rezolvarea acestui conflict de durată aruncat în spațiul public, nu iminentul scandal de amploare care va izbucni peste doar câteva zile, când PSD își va intensifica eforturile să-și treacă prin Parlament modificările controversate la Coduri."
880 de afisari


Dintre mortii politici, mai apare cate un zombie
emil bobu [utilizator], Sâmbătă, 21 aprilie 2018, 17:04
+4/6
Daca PNL nu erau la fel de ticalosi ca PSD si ar fi facut opozitiei cinstita, in loc de opozitie patetica de ochii lumii, situatia ar fi fost alta, oamenii ar fi simtit ca PNL tine cu ei.

Dar PNListii sunt niste PSDisti mai prosti.

Ultimele sperante inainte de emigrare sunt la USR si RO+, restul sunt toti o apa si un pamant.
Dar cand s-a mutat perciunatul Bogdan Olteanu
Rahan5 [utilizator], Sâmbătă, 21 aprilie 2018, 21:16
+3/3
in dormitorul lui Alina Gorgiu, nu facea pete ?
Daca nu-l prindea cu milionul de Euro mita, era acum noul Guvernator al Bancii Nationale si Gorghiu era parlamentara in conducerea ALDE. Ce ti-e si cu femeile astea ! Ca frunza-n vant !.
inca 2 comentarii comenteaza