O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetată - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 4,2306luni 22 apr 2019

O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetată

de G.S. Marţi, 17 aprilie 2018, 10:26
- a A+
Imagine
O educatoare din judeţul Gorj este cercetată de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil în vârstă de patru ani. Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că femeia are o vechime în muncă de 17 ani, nu a mai fost implicată în asemenea incidente, iar pentru această faptă riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, Georgeta Popescu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că incidentul de la grădiniţa din localitatea Bustuchin este cercetat de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ.

“La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care va analiza incidentul şi va dispune o sancţiune corespunzătoare pentru doamna educatoare. Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

În urma acestor cercetări, educatoarea riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu copilul, având şi un mesaj pentru educatoarea respectivă.

“Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, asa educaţi copiii !", a transmis bărbatul.Acest incident a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Educatoarea lucrează la grădiniţa respectivă de la începutul acestui an şcolar.

1981 de afisari


A mai fost unul cu apucaturi de-astea...
Cataleya [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 13:07
+4/4
Numai ca ala le scria numerele pe antebrat, nu chiar pe frunte.
In titlu ...
Cataleya [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 16:42
+1/1
"O educatoare AR FI scris cu pixul pe fruntea unui copil..."

Iar in articol:

"O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil"

Hotarati-va.
A scris sau ar fi scris?
inca 1 comentariu comenteaza