Thailanda: Proces împotriva unei dame de companie care a promis dezvăluiri despre rolul Rusiei în alegerile din SUA - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 0,7256luni 22 apr 2019

Thailanda: Proces împotriva unei dame de companie care a promis dezvăluiri despre rolul Rusiei în alegerile din SUA

de G.S. Marţi, 17 aprilie 2018, 10:06
- a A+
Imagine
Procesul împotriva unei dame de companie de origine belarusă, judecată marţi în Thailanda, a suscitat interesul presei internaţionale, după ce această prostituată de lux care a frecventat elita politică rusă a dat asigurări că are dezvăluiri de făcut cu privire la rolul Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, informează AFP, citată de Agerpres .Anastasia Vaşukevici, manechin mai cunoscut sub pseudonimul Nastya Rybka, a fost arestată la sfârşitul lui februarie alături de nouă cetăţeni străini care organizau 'cursuri de formare sexuală' în staţiunea balneară Pattaya.

Procesul împotriva tinerei femei a atras atenţia, deoarece aceasta era o damă de companie de lux, judecată în Rusia sub acuzaţia că l-a filmat pe Serghei Prihodko, vicepremier rus, pe un iaht al miliardarului Oleg Deripaska. Imaginile video au devenit virale după ce au fost publicate de opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Deripaska, care a avut legături cu fostul şef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a negat orice legătură cu Anastasia Vaşukevici şi Aleksandr Kirillov, 'guru al sexului' din fruntea grupului de instruire sexuală arestat în Thailanda. Şi acesta este judecat marţi în Pattaya. În total, sunt şapte persoane audiate pe banca acuzaţiilor.

Iniţial, în Thailanda, Anastasiei Vaşukevici şi colegilor săi 'instructori sexuali' li se reproşa că lucrează fără permis de muncă, însă acum ei trebuie să răspundă la acuzaţii de 'prostituţie' şi 'organizaţie criminală'.

Tânăra femeie a ţinut recent prima pagină a presei internaţionale după ce a publicat un video pe Instagram în care se oferă să le facă dezvăluiri jurnaliştilor americani. 'Ei încearcă să ne arunce după gratii... De aceea, sunt gata să vă dezvălui piesele lipsă din puzzle-ul (...) ce vizează alegerile americane', spune ea în aceste imagini.

2860 de afisari


Ti-as recomanda...
SebastianD [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 11:53
+3/5
... sa te uiti la filmul mentionat in articol. Si crede-ma ca e mai mult decat un vicepremier si un oligarh relaxandu-se pe yaht.
m-ati facut sa rad
sisif.sisif [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 10:24
+1/5
statiunea balneara pattaya? e capitala vietii de noapte si a turismului sexual in thailanda. cine a scris articolul, tataia? :)
inca 5 comentarii comenteaza