VIDEO Asistența video aduce jucătorii înapoi de la vestiare: Chemați pe teren după o decizie eronată - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 4,2306luni 22 apr 2019

VIDEO Asistența video aduce jucătorii înapoi de la vestiare: Chemați pe teren după o decizie eronată

de Diana Ene Marţi, 17 aprilie 2018, 10:00
- a A+
Imagine
Asistenţa video a arbitrajului (VAR) a produs o situaţie inedită la dintre Mainz și Freiburg, luni, în etapa a XXX-a din Bundesliga. La pauză, jucătorii celor două echipe au fost chemaţi de la vestiare pentru ca echipa lui Alexandru Maxim să execute un penalti, "văzut" de VAR, transmite News.ro.

În ultimele secunde ale primei reprize, Mainz a cerut penalti după ce Marc-Oliver Kempf (Freiburg) a atins cu mâna în careu mingea centrată de Daniel Brosinski. Arbitrul Guido Winkmann nu a dictat lovitură de la 11 metri şi a fluierat sfârşitul primei reprize, iar jucătorii au plecat la vestiare.

După ceva timp, Winkmann a fost informat de VAR că a fost penalti şi a chemat jucătorii din nou pe teren, pentru executarea loviturii de pedeapsă.

Argentinianul Pablo de Blasis a transfromat penaltiul după aproape şapte minute de la primul fluier de final al reprizei şi abia apoi jucătorii au intrat în pauză.

Repriza a doua a început cu o întârziere de 10 minute, după ce fanii gazdelor au umplut terenul de hârtie igienică, protestând astfel faţă de programarea meciurilor în zilele de luni.

De Blasis a mai marcat o dată, în minutul 78, şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Mainz, formaţie la care Maxim a fost rezervă. Echipa românului a "sărit" peste Freiburg în clasament, după acest rezultat, pe locul 15, de menţinere în Bundesliga. Atât Mainz, cât şi Freiburg, locul 16, de baraj, au câte 30 de puncte, dar sunt despărţite de golaveraj.


2481 de afisari


penalty clar
levierul [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 12:16
0/0
Nu stiu de ce a fost nevoie de video. Poate ca nu au vazut arbitrii din teren.
comenteaza